- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Kristali s premerom 20 mm moj mali deček =)
in shranjevanje aminoketona kot proste baze ni preveč pametna zamisel. In ja, amini v normalnem stanju so brezbarvne prozorne tekočine. V aminoketonu imaš barvo urina, očitno so nečistoče ...
Preden se začneš razkazovati, vsaj malo premisli, pred kom se boš razkazoval =)
in shranjevanje aminoketona kot proste baze ni preveč pametna zamisel. In ja, amini v normalnem stanju so brezbarvne prozorne tekočine. V aminoketonu imaš barvo urina, očitno so nečistoče ...
Preden se začneš razkazovati, vsaj malo premisli, pred kom se boš razkazoval =)
Attachments
- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Vse skušate pomešati s sranjem, da bi dokazali, da ste kul, vendar temu, sodeč po vaših fotografijah, ni tako. Iščemo najboljšo možnost za čiščenje bk4, v katerem je približno 30 odstotkov nečistoč, in če si neumen, preberi prispevek od samega začetka, tam je od mene navedeno, kakšne nečistoče in možnosti čiščenja. Poskušamo pomagati ljudem, medtem pa ti objavljaš neumnosti, s katerimi me poskušaš nekaj naučiti. Najboljša rešitev je, da zaprete usta, če nimate nič dobrega, kar bi lahko ponudili za rešitev problema.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Bro smo zadovoljni z y, y lahko prenehamo pošiljati neželeno pošto? Ljudje poskušajo odpraviti težavo
↑View previous replies…
- Reaction score
- 107
- Reaction score
- 107