Potrebujete pomoč in nekaj malega pomoči v zvezi z naslednjim:
1. Ali bi lahko reagenti, ki sem jih uporabil, imeli kakršne koli negativne posledice za izdelek, in če da, kako to odpraviti med izomerizacijo CBD v psihoaktivne kanabinoide.
2. Stranski proizvod, ki sem ga naredil
3. Izračun jakosti končnega izdelka.
1. Najprej sem namočil približno 5 g CBD skunka (8 %CBD) s 100 ml propan-2-ola (izopropanola) .
znotraj steklene posode s pokrovom in dal zamrzniti v zamrzovalnik za nekaj ur, prav tako sem stekleno posodo nekajkrat premešal, da bi iz nje izločil trikome. Ko sem posodo zamrznil, sem 5 g cvetov CBD, pomešanih s Propan-2-olom, prelil v drugo stekleno posodo (da ne bi prišlo do težav v vodni kopeli s temperaturo 70 °C). Preden sem stekleno posodo dodal v vodno kopel, sem dodal približno 100 ml ocetne kisline (32 vol. % ).
Med vodno kopeljo sem na pokrov steklene posode dodal še en pokrov. Drugo plast sem uporabil za postavitev ledenih kock, da bi stisnil in ohladil hlape, dokler niso ponovno padli v mešanico. Po refluksu sem moral ločiti kislino od propanola, vendar nisem mogel dobiti alkalne vode, zato sem uporabil navadno vodo, nasičeno z natronom , da bi voda postala bolj bazična in da bi se pH dvignil.
2) Topila so reagirala tako, da je na vrhu ostala plast rjave/rdečkaste barve, na dnu pa bledi lavor. Ob predpostavki, da je kislina absorbirala natron, sem obe plasti ločil. Vendar se je raztopina, ki sem jo ločil, pri sušenju spremenila v kamne in kosmiče z buržoazno oranžno, svetlo rdečo barvo, ki pa ni olje ... Kaj je to in ali bi bilo nevarno, če bi ga na primer dali v tablete kot jedilno snov? Povsem prepričan sem, da je to ostanek natrona, vendar sem želel slišati najpametnejši forum na svetu o tem, da bi se prepričal in se morda naučil nekaj stvari.
3) Sem precej izkušen v proizvodnji koncentratov, vendar je izračun potence malo težaven imo. Ali obstaja kakšna matematična enačba za to in ali obstajajo kakšne razlike glede določanja odstotkov potence? In ali se enačba razlikuje, če je na primer izdelek narejen z izomerizacijo CBD?
Lep pozdrav, Otcavians izgubil legije.