Cocaine Echt of nep

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
UykrAhCiwT

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
W18IdpfKw9

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Dobri stari slonji žig. Dr so bili pred časom lepi sloni in delfini perujski. V nasprotju s tem pa ta slika kar kriči NEP. Sploh ne mislite, da gre za sistemsko delo, temveč za opeko, ki jo je bilo treba pomešati. Tako je videti lesk. Verjetno pomešan s proca ali tetra. Poleg tega lahko vidite, da so robovi še vedno na njej. Srednji filtrirni papir je bil pravkar odstranjen.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
O ja, morda bi to še vedno lahko bilo sistemsko delo, vendar mislim, da je tisti, ki je opeko predolgo dajal v sušilnik brez zaščite ločeno od filtrirnega papirja

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Pri izdelavi opeke nisem nikoli uporabljal papirja iz filerja

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Kaj damo v kalup? Ali v kalup vstavite samo kokain? Brez filtrirnega papirja?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
In kaj je po vašem mnenju tisto, kar je šlo narobe z leskom. Ali je to tvoje btw?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Ali govorite nizozemsko?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, mislim, da je zaradi samodejnega prevajanja na spletnem mestu sprva izgledalo, kot da govorim angleško

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Ste že kdaj sami kristalizirali dobro osnovo? Torej najprej tudi "ocvrite" svojo bazo v heksanu itd. in jo nato raztopite v svojih topilih itd. itd.
Dobili boste sijaj , teksturo vse, vendar je sijaj recimo 1 celota in ne disko krogla biserov. Za učinek biserov dodajo še nekaj dodatnega, kaj točno, ne vem.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, res, pogosto. Le da ne razumem, kaj mislite s pojmom biserna disko krogla. Ali imate njeno sliko?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Mimogrede, ali je bila ta slonova opeka osnovno delo? Ker si lahko predstavljam, da je bila tudi tista kronska opeka osnovno delo, vendar je le lepo videti. Kaj je šlo narobe s tem slonom?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Kot papir uporabljam različne vrste krep papirja, ki ga prekrijem s folijo, od katere imam tudi različne debeline. To je res odvisno od tega, kaj želi stranka in za kakšno vrsto trgovine gre ...

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, krep papir je tisto, kar imam v mislih s filtrirnim papirjem. Ali uporabljate italijansko različico?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Italijanski med drugim, pa tudi drugi, ne morem najti slike tako, da bom iskal eveb jutri. Prav tako me ne skrbi zgornji del bloka, pri žigu, ampak bolj, če je zlomljen, potem sijaj pač ni pravi

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hmm, morda je to odvisno od vašega postopka. Čeprav pravzaprav ne vem, kakšno razliko imate v mislih. Ali koks stisnete takoj po tem, ko ga s krpo filtrirate iz topila? Ali jo najprej segrejete v mikrovalovni pečici in nato stisnete. Obstaja veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo na sijaj, vendar mislim, da to tudi sami veste.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Dobila sem ga na kraju samem in ga oprala v destiliranem acetonu. Ima lep gladek sijaj. Ni iskrivih lis, ampak kot pobeljeni aluminij, verjetno je v njem še vedno nekaj borove kisline, predvsem pa je lesk pravi za kakovostno blago. V čisti obliki je kokain kristal, lahko vidite, da je nekaj tega je prosojno. Je suh
1q7HTAV9Mc

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Lep človek. Ta slika je bila majhen test od baze do hcl pred časom
BJpdyTuPNL

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Pri tem ne mislim na bleščeče novice, temveč na kvadratne robove in slike na opekah. Šele v zadnjih desetih letih so to počeli 20 let pred tem, ko se spomnim, da se niso poskušali identificirati. Tudi drugs-data.org testira veliko kokaina in le približno 5 % nima v njem ničesar drugega. 75 % ima benzoil ekgonin, 50 % ima metilecginin 30 % ima fenecitan levamisol/dextrmisol ali ni kokain.. samo šlo skozi 700 testov v ZDA sarlier in pravim nič drugega, ampak mislim nič drugega, kar je droga ali prepoznavna snov

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ja, razumem vas. To je nekaj zanimivih stvari. Ali testirajo tudi evropske opeke. In iz ekgonina ne moreš narediti kokaina?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ali ste vedeli, da boste z ultravijolično svetlobo v sekundi ugotovili, ali gre za kokain, in tudi predstavo o čistosti

• Like

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Če si ogledate razčlenjen kos, vam lahko pove veliko. Če ni nazobčan kot razbit skrilavec, oseba ni bila strokovnjak

• Like