- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Dobila sem ga na kraju samem in ga oprala v destiliranem acetonu. Ima lep gladek sijaj. Ni iskrivih lis, ampak kot pobeljeni aluminij, verjetno je v njem še vedno nekaj borove kisline, predvsem pa je lesk pravi za kakovostno blago. V čisti obliki je kokain kristal, lahko vidite, da je nekaj tega je prosojno. Je suh
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Lep človek. Ta slika je bila majhen test od baze do hcl pred časom
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Ahh okej, zdaj razumem. Toda sam sem opazil, da je veliko razlike v sijaju, ko začnete ploščice sušiti. 1 ploščico sem na sprednjo stran položil plastično folijo. Ena od tistih, ki jih potegnete z zaslona novega telefona, vendar je bolj prožna. Na drugi ploščici pa je bil samo papir, v katerem je prišla iz kalupa. Tista s plastično zaščito pred vročino je imela veliko lepši in bolj gladek sijaj kot tista brez nje. Tista brez nje je imela pegast sijaj, kot na bloku jokerja.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 42
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Pri tem ne mislim na bleščeče novice, temveč na kvadratne robove in slike na opekah. Šele v zadnjih desetih letih so to počeli 20 let pred tem, ko se spomnim, da se niso poskušali identificirati. Tudi drugs-data.org testira veliko kokaina in le približno 5 % nima v njem ničesar drugega. 75 % ima benzoil ekgonin, 50 % ima metilecginin 30 % ima fenecitan levamisol/dextrmisol ali ni kokain.. samo šlo skozi 700 testov v ZDA sarlier in pravim nič drugega, ampak mislim nič drugega, kar je droga ali prepoznavna snov