- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Dobila sem ga na kraju samem in ga oprala v destiliranem acetonu. Ima lep gladek sijaj. Ni iskrivih lis, ampak kot pobeljeni aluminij, verjetno je v njem še vedno nekaj borove kisline, predvsem pa je lesk pravi za kakovostno blago. V čisti obliki je kokain kristal, lahko vidite, da je nekaj tega je prosojno. Je suh
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Lep človek. Ta slika je bila majhen test od baze do hcl pred časom
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Ker so naravnost iz džungle in niso uglašeni, če je to tisto, kar imate v mislih. Skrivnosti kosmičev niso znane otrokom, ki na svoje opeke lepijo embleme živalskih križancev in Lamborghinijeve embleme. Dober kokain ni nikoli tako lep. V ZDA je #zaznani "ponaredek benzoil ekgonin, ki je prvi presnovni produkt kokaina. Ni aktiven v možganih, vendar ga testi za droge merijo v vzorcu, ker je njegova razpolovna doba 4x daljša od kokainske. Je etilni ester kokainskega metilnega estra, na teste z reagenti reagira kot kokain, po okusu in videzu je zelo podoben kokainu, vendar ni aktiven za Cns. Videl sem analize, v katerih je bila vsebnost večja od kokaina, tako da je videti, da ima vonj, okus in občutek kot kokain, vendar je njegova čistost le 30 %. V testu je 80 %, vendar je 30 %.
Mislil sem, ali ste hcl Gass prepustili skozi nepolarno topilo in ga oborili ali ste uporabili vodno 37%-no muriatno kislino, razredčeno s topilom?
Mislil sem, ali ste hcl Gass prepustili skozi nepolarno topilo in ga oborili ali ste uporabili vodno 37%-no muriatno kislino, razredčeno s topilom?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Ne razumem tega, pravite rn, da je večina kokaina tam v ZDA dobrega, ali tega ne razumem. Btw večina teh ( originalnih ) opek je prišla naravnost iz SA, to vam lahko zagotovim. Prihajajo precej podobne, kar je precej standardna pričakovanja glede kakovosti tukaj. In mi ne mehurčki hcl plina smo uporabili metodo džungle, ki so se jo naučili in jo naredili Colos, tako da ja, drugo, če sem prav razumel.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Pri tem ne mislim na bleščeče novice, temveč na kvadratne robove in slike na opekah. Šele v zadnjih desetih letih so to počeli 20 let pred tem, ko se spomnim, da se niso poskušali identificirati. Tudi drugs-data.org testira veliko kokaina in le približno 5 % nima v njem ničesar drugega. 75 % ima benzoil ekgonin, 50 % ima metilecginin 30 % ima fenecitan levamisol/dextrmisol ali ni kokain.. samo šlo skozi 700 testov v ZDA sarlier in pravim nič drugega, ampak mislim nič drugega, kar je droga ali prepoznavna snov