Pravkar iščem različne recepte, izdelal sem DMT iz mimoza hostilis in metamfetamin po metodi enega lonca. Nekdanji uporabnik heroina In fentanila imam 2 meseca čistega opioidov in 20 let odvisnosti od opioidov. Trenutno samo uporaba hitrosti in plevela ter občasno benzo. Če ste bili prej odvisnik od fentanila, potem veste, da je hitrost kot vino in fentanil je zajebana mesečina, ki je prepletena z absintom. Če še nikoli niste uporabljali opiatov, prosim, ne vi fantje za res. TO VAS BO POSRKALO ŽE OB PRVI UPORABI, ČE VAM JE VŠEČ DOWNERS!!!!! NE RAZMIŠLJAJTE O OPIATIH. Vse ostalo je po mojem mnenju najslabša droga, ki je verjetno povezana s fentanilom/heroinom. Vse drugo v zmernih količinah je v redu. Imam 19 pijan v javnosti, sem predoziral heroin 0 krat in sem predoziral fentanil 10 + krat. Če uporabljate fentanil in rečete, da ste bili kot jaz, ker sem poskušal prenehati približno eno leto. Torej približno enkrat na mesec bi prenehal za približno dan in pol in ga nisem mogel obvladati, nato pa vzel en udarec in se predoziral. Sem 6,0 230lbs kajenje fentanila ves dan vsak dan za 3 let naravnost stvar je, da ni kot heroin, ker se bo vaša toleranca na fent dramatično zmanjšala tudi po tem, ko ne boste uporabljali 1 dan, in kot sem rekel, sem pošteno pretiraval točno na ta način prob 5 ali 6 krat. Vsakodnevna uporaba je bila bong in zbiralec nektarja hitrost in fentanil, ki bi jih mešal skupaj na foliji, postane vijolična, če jih mešate na foliji. Ampak sem poročen in še vedno delam (kar imenujejo delujoči odvisnik) edini razlog, zakaj sem deloval, je bil, da bi podprl svojo navado z drogami. Kakorkoli že, z veseljem bi bil vključen v karkoli, moji fantje, star sem 37 let in živim v Orange County CA, Garden Grove in ja, od koder je najboljša skupina vseh časov. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel