- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Pozdravljeni,
Tukaj je moj zadnji dosežek, da se kristalizira naravno v molekularni obliki samega kristala. Več čistega je nemogoče!!! ;-)
Zdi se, da je ročno izdelan, vendar verjemite mi, da so naravno nastali!
Tukaj je moj zadnji dosežek, da se kristalizira naravno v molekularni obliki samega kristala. Več čistega je nemogoče!!! ;-)
Zdi se, da je ročno izdelan, vendar verjemite mi, da so naravno nastali!
Attachments
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Zelo dobro delo. Kakšen postopek uporabljate za odstranitev nečistoče, podobne črnemu katranu? Tudi pri snežno belih kristalih se pojavi pri naslednjih rekristalizacijah in končni izdelek postane precej temen.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Izvedete drugo kislo bazo, da odstranite črno snov? Ko pliniram prosto bazo, so kristali snežno beli, vendar postanejo temni in vsebujejo to lepljivo snov po rekristalizaciji v velike črepinje. Umazan aceton, ki se uporablja za pranje, prav tako vsebuje veliko tega in mdma. Razmišljal sem, da bi poskusil destilirati freebazo pred kristalizacijo.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
To naredim samo enkrat morda kakovost prekurzorja vpliva na to vedno uporabljam prašek vosek je bolj umazan imel sem ga tudi na začetku.
Da, vaša najboljša možnost je destilacija s paro.
Preveril sem in zdi se, da je nečistota mdp2ppol ali podobna, vendar ime v tem primeru ni pomembno.
Da, vaša najboljša možnost je destilacija s paro.
Preveril sem in zdi se, da je nečistota mdp2ppol ali podobna, vendar ime v tem primeru ni pomembno.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8