- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Pozdravljeni,
Tukaj je moj zadnji dosežek, da se kristalizira naravno v molekularni obliki samega kristala. Več čistega je nemogoče!!! ;-)
Zdi se, da je ročno izdelan, vendar verjemite mi, da so naravno nastali!
Tukaj je moj zadnji dosežek, da se kristalizira naravno v molekularni obliki samega kristala. Več čistega je nemogoče!!! ;-)
Zdi se, da je ročno izdelan, vendar verjemite mi, da so naravno nastali!
Attachments
Zelo dobro delo. Kakšen postopek uporabljate za odstranitev nečistoče, podobne črnemu katranu? Tudi pri snežno belih kristalih se pojavi pri naslednjih rekristalizacijah in končni izdelek postane precej temen.
↑View previous replies…
Izvedete drugo kislo bazo, da odstranite črno snov? Ko pliniram prosto bazo, so kristali snežno beli, vendar postanejo temni in vsebujejo to lepljivo snov po rekristalizaciji v velike črepinje. Umazan aceton, ki se uporablja za pranje, prav tako vsebuje veliko tega in mdma. Razmišljal sem, da bi poskusil destilirati freebazo pred kristalizacijo.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
To naredim samo enkrat morda kakovost prekurzorja vpliva na to vedno uporabljam prašek vosek je bolj umazan imel sem ga tudi na začetku.
Da, vaša najboljša možnost je destilacija s paro.
Preveril sem in zdi se, da je nečistota mdp2ppol ali podobna, vendar ime v tem primeru ni pomembno.
Da, vaša najboljša možnost je destilacija s paro.
Preveril sem in zdi se, da je nečistota mdp2ppol ali podobna, vendar ime v tem primeru ni pomembno.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8