- Reaction score
- 40
Pozdravljeni, Madre, že sem vam poslal sporočilo glede tega in drugih načinov, kako bi lahko postal sodelavec ekipe Breaking Bad, vendar je v objavi, na katero sem odgovoril, pisalo, da iščete ekipo za testiranje RC-jev, nato pa sem ob branju te objave videl, da ste kot primer droge navedli metamfetamin, zato me zdaj zanima, ali gre samo za raziskovalne kemikalije ali za vse droge? Ker v tem primeru bi vsekakor spremenil svoj prednostni izbor drog! Prosim, sporočite mi, še enkrat se vam zahvaljujem za vaš čas in razmislek ter vam želim lep dan!
- Reaction score
- 40
Ni kaj, bral sem prijavo uporabnika TESTINT in zaradi oblike, ki jo je uporabil, sem pomislil, da gre za del madresove objave. Moja napaka.
- Reaction score
- 5
Živim v ZDA in sem samouk kemik ive made 2cx b thru e not D and mda and mescaline and if course dmt which im sure most ppl start with the extrqction not synth though id like to give the TSTAB a shot id like to sample.nekateri rcs 2cx in drugi entaktogeni / psihedeliki bodo dali pošteno opibion od mailbix do bio testa in sem zelo dobro povezan, kjer sem jaz sem celotna prodaja, tako da jaz dnt res ne delam majhne roke v roke moji ppl narediti velik obseg bolje off v FED kot država sem rekel lol trkati na les