ja, govoriš kup neumnosti, ker nisem ničesar povedal o nevrotoksičnosti, kaj šele o toksičnosti za serotonin.
ne vem, od kod vam to, prav tako nisem ničesar povedal o kloriranih amfetaminih, čudno.
sploh nisem rekel ničesar o kakršni koli toksičnosti, vi ste pač takoj prešli k zaključkom.
Wellbutrin je na voljo že dolgo časa in je dobro raziskan, sicer ne bi bil zdravilo.
Wellbutrin tudi ni citotoksičen, medtem ko 3cmc je, naravnost strup. sranje ti naredi luknje v nosu (vem, da ne gre za citotoksičnost, ampak vseeno), in o tej nevrotoksičnosti.
čeprav to še ni dokazano, verjamem, da mora biti res, ena noč s 3cmc poslabša mojo HPPD za jebeno tono in pusti moj vid slabši za več kot en teden, medtem ko dvodnevno popivanje na 4mmc, ki sprošča več serotonina kot MDMA, poslabša moj vid za 2 dni in je manj škodljivo kot 3cmc.
prav tako mora biti toksičen za dopamin, ker njegovi učinki spominjajo na zgodnje znake parkinsona, tresenje okončin ali tresenje, tresoč dih, tihi govor, oslabljen spomin, oslabljena hoja in koordinacija, tog obraz brez čustev, nagibanje .. in to traja nekaj dni po jemanju.
študije o nevrotoksičnosti 3cmc še sploh niso bile izvedene, zato to ni 100-odstotno neresnično. ta analogija s kloriranimi amfetamini ničesar ne dokazuje ali izpodbija.
imam neumno vprašanje, ali boste ovrgli dejstvo, da je 3cmc KUSTIČNI/TOXIČNI in ne NEUROTOXIČNI?
naučite se brati ali pa ne prehitevajte takoj k zaključkom.
s "zastrupljanjem" sem mislil, da je izjemno škodljiv in strupen za organe in celice.