Bir tanıdığımın satın aldığı
Hurtownia odczynników chemicznych, dystrybutor chemii organicznej Bielsko-Biała
organicchemistrypoland.pl
(pm yoluyla, sipariş yoluyla değil)
Birçok madde için tüm sayfayı tercüme ettirmeniz gerekecektir.
Buradan ucuz DL-mandelik asit satın alın
Çalışıyor, sorun yok
Prodej chemických látek, laboratoř, chemikálie, chemie, korozní inženýrství, výrobce speciální chemie, kovové povlaky
www.funchem.cz
Kontrol edilmesi gerekiyor
Çinli tedarikçi BMK ve çok daha fazlası
SHANXI LIANXU YENİ MALZEME .CO
Kelly whatsapp +86 185 3663 6121
1kg BMK $90
1L dietilfenilmalonat $145
Daha önce onlardan satın almak istedim, bakabildiğim her yere baktım, dolandırıcı olduklarına dair hiçbir belirti yoktu, yasal görünüyorlardı ... 800$'a 1kg kumaş sipariş etmek istedim ve satış asistanları Kelly, 25g'lık ilk numuneyi yaklaşık 45$'a almamı tavsiye etti. Bu da yine yasal olduklarını kanıtlıyor... Sonunda, Western Union ödemesi sırasında adımı ve soyadımı değiştirdim ve bu nedenle parayı bana geri iade etmek zorunda kaldılar ve sonra zaman kalmadı.
KONTROL EDILMESI GEREKIYOR
EFEDRIN SATICISI
Bitcoin ile çevrimiçi saf yüksek kaliteli Efedrin tozu satın alın - Çevrimiçi yasal ilaçlar satın alın, araştırma kimyasalları satın alın, ham farmasötik tozlar satın alın. Gece teslimatında satılık efedrin tozu.
topchembuy.com
Kontrol edilmesi gerekiyor
Efedrin Satıcısı
Birleşik Krallık'ta EPH 30mg Tablet Satın Alın. 100 orijinal (İngiltere'de EPH Tabletler) Efedrin Hidroklorür 30mg Tabletler İngiltere'de Çevrimiçi. Orijinal Kalite, Efedrin HCL 30mg tabletleri şimdi çevrimiçi satın alın!
pureeph.co.uk