Tekrar ediyorum, bunu gerçekten anlamıyorum. Asla da anlamayacağım. Neden insanlar amfetamin sentezlemek istiyorlar ve birisi doğru molar oranları verdiğinde bile başarısız oluyorlar ve sonra her şeyi prosedürün söylediği gibi yaptıklarından ve tekrar tekrar başarısız olduklarından şikayet ediyorlar. Doğru molar oranlar verildiğinde bile bilmeniz gereken çok şey var. Hatta bazen çok az şey, ama o azıcık bilgi de çoğunlukla işlerin yürümesi için çok önemli bir bilgi. Örneğin, doğru molar orandaki reaktiflerden kaç tanesinin reaksiyon şişesinde bulunması gerektiği gibi. Bir tane bile doğrudan doğruya iyi yemek kitabı okumaya üşeniyorsanız veya bir tane bile amfetamin yemek kitabı bulup okuyacak kadar ilgilenmiyorsanız, neden sadece bileşiği satın almıyorsunuz? Bu forumlarda, hiçbir yerde bu kadar çok görmediğim bu tür insanlar görüyorum. Evet, biraz öğretmek ve iyi tavsiyeler vermek çok iyi ve ben kendim Einstein değilim, ama tüm tepkilerimi internetten inceledim. Forum sentezleri, bir sürü kitap ve patent okudum, farklı sitelerdeki reaksiyonlar. Birçok temel organik kimya kitabı indirdim vs. Okulda kimyada kötüydüm, çünkü okulun kendisi ilgimi çekmiyordu. Hem de hiç. Ama yaklaşık 8 yıl önce kimya öğrenmeye başladığımda, artık ilaçlara değil, yeni sentezler denemeye bağlandım. Ama bu sadece benim, herkes farklıdır, ama bazen bundan o kadar rahatsız oluyorum ki, bir şeyler söylemem gerekiyor. Ve barış! Uzun metin için özür dilerim.
Not: Bu metin size değildi OrgUnikum, ama ... bilirsiniz, metinde olanlar.
TheNut.