1. Buhar distilasyonu amin karışımını çok zayıf bir şekilde ayıracaktır, vakum distilasyonu en iyi çözümdür ve güçlü bir vakum varlığında oldukça hızlıdır.
2. Yalan söylemekten korkuyorum, ancak hatırladığım kadarıyla, izomerlerin tek bir ayrımından sonra, "tartratın d-izomerinin" nihai bileşimi, d izomerinin yaklaşık yüzde 80-90'ıdır ve geri kalanı l izomeridir.
3. Alkol ve az miktarda su + ek bileşen karışımından izomerleri ayırmadan cam yaptım, cam monolitik bir kütle elde ettim, tamamen kuruduğunda çatlaklar ortaya çıktı, özellikle kristaller asetonla yıkandıysa (hatamı tekrarlamayın), ancak kütle şeffaf kaldı. Benim durumumda, kristalizasyon ve diğer nüanslar için cam eşya kullanmadım, bir teknik seçimi için 2-3 ay harcadım.
Bu yöntemden önce, bir tuz eriyiğinden yapmaya çalıştım, monolitik parçalar elde edildi, ancak şeffaf değildi, sadece şeffaf kristallerin lekeleri vardı. Bölgesel eritme gibi bir şey yapma fikri vardı.
Neden size bir şey kanıtlamam gerekiyor? Ben deneyimlerimi paylaştım, eğer ilgilenmiyorsanız bu sizin kişisel meseleniz. Gerçekten 250 gramınıza ihtiyacım olduğunu mu düşünüyorsunuz, benim için hiç önemli değil, önemsiz şeylerle uğraşmayacağım. Tüketiciler maddelerin saflığı konusunda objektif bir değerlendirme yapmazlar, onlara mephedrone tozunun mu yoksa büyük bir kristalin mi daha iyi olduğunu sormak yeterlidir, tahmin edin ne cevap verecekler ... Uyuşturucuların (elbette uyarıcıların) etkisinin yarısı görünüşleridir)))
Neredeyse unutuyordum, eğer vakumda damıtmayı planlıyorsanız, kesinlikle bir örümceğe ihtiyacınız var, çünkü hafif kaynayan çöp fraksiyonları olacaktır, bir örümcek yardımıyla aminin damıtılmasını durdurmadan alıcı şişeyi değiştirebilirsiniz, bir tabancaya benzer, ancak kartuşlar yerine şişeler.