- Reaction score
- 166
Tabloyu sizlerle paylaşacağım.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Belki de 200 ve 210 °C gibi 180 °C'nin üzerindeki sıcaklıkların P2P'yi ve hatta Formamidi tamamen yok ettiğini, ortaya çıkan buhar ve gazların oldukça zehirli olduğunu eklemek doğru olacaktır. Kondansatörün üstünden gelen her şeyi dışarıya havalandırın! Ciddiyim!
180°C'nin altında, daha iyisi 175°C'nin altında tutun ve Kızılötesi termometreyi kullandığınız şişeye/ayara göre kalibre edin, aksi takdirde ne kadar sıcak olduğunu asla tam olarak bilemezsiniz.
İyi şanslar
180°C'nin altında, daha iyisi 175°C'nin altında tutun ve Kızılötesi termometreyi kullandığınız şişeye/ayara göre kalibre edin, aksi takdirde ne kadar sıcak olduğunu asla tam olarak bilemezsiniz.
İyi şanslar
↑View previous replies…
- Reaction score
- 10
Ama kaç dakika, belirtildiği gibi 30 dakika mı yoksa 60w'da üç bölüme ayrılmış 10 dakika mı? 150 - 160C?
Mikrodalga reaktörü olan bir meslektaşım olduğu için bu sentezi denemek istiyorum.
G.Patton @William Dampier Bu konuda bir fikriniz var mı?
- Toplam 15 dakika mı? Çünkü bazılarının bunu yaptığını okumuştum.
Mikrodalga reaktörü olan bir meslektaşım olduğu için bu sentezi denemek istiyorum.
G.Patton @William Dampier Bu konuda bir fikriniz var mı?
- Ya da belki de reaksiyonun sonu gazların salınımı durduğunda belirlenir?
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Makaleyi ekliyorum, kendiniz de bakabilirsiniz. Başka bir yerde, birisinin Formamid ayrışmasını önlemek için 175 ° C'yi aşmayan sıcaklıklarda modifiye edilmiş bir ev tipi mikrodalgada (kondansatör için delik)% 80 gibi iyi verim iddia ettiği bir yazı gördüm. Bu konuda daha fazla ayrıntı verilmemişti.