- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
Evet, bu her zaman doğru çalışacaktır, ancak iyi bir amalgamınız olmadığı sürece bu bir kumar olduğu için asla düzenli olarak aynı verimi alamazsınız. Sonuçta benim de aynı sorunum var. Optimal bir reaksiyon, alüminyumu tamamen amalgama dönüştürmek, yani tam olarak doğru miktarda cıva tuzu eklemek ve indirgemeden sonra şişede katı alüminyum/amalgam kalmamasıdır, çünkü böylece her şey P2NP ile dönüştürülmüş olur.
Cıva tuzunu ekledikten sonra ilk kez tamamen reaksiyona girene kadar beklemek, yani artık kabarcık oluşmaması ve ardından yeni cıva tuzu ve kesinlikle hala şişede bulunan kalıntı alüminyum ile P2NP'nin indirgenmesini başlatmak daha mantıklıdır. İndirgeme durursa ve şişede hala alüminyum varsa, bu kalıntıları P2NP ile dönüştürmek için daha fazla cıva tuzu eklenmesi gerekecektir.
Burada öğrendiklerimden sonra bu şekilde ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum.
Cıva tuzunu ekledikten sonra ilk kez tamamen reaksiyona girene kadar beklemek, yani artık kabarcık oluşmaması ve ardından yeni cıva tuzu ve kesinlikle hala şişede bulunan kalıntı alüminyum ile P2NP'nin indirgenmesini başlatmak daha mantıklıdır. İndirgeme durursa ve şişede hala alüminyum varsa, bu kalıntıları P2NP ile dönüştürmek için daha fazla cıva tuzu eklenmesi gerekecektir.
Burada öğrendiklerimden sonra bu şekilde ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum.