- Reaction score
- 10
Bir sorum var. Baz çözeltinin alt gri katmanında görünen bu kristaller reaksiyona girmemiş P2NP midir? Merak ediyorum, tam da aktif reaksiyonu normalden daha uzun bir süre, yaklaşık iki saat boyunca sürdürdüğümde ortaya çıktılar. (Bazlama işlemine devam etmeden önce genellikle yarım saat geçmesine izin veriyorum)
Elde edilen verim çok yüksek oldu (aşağı yukarı %75) ve bence nihai görünüm oldukça tatmin edici.
Elde edilen verim çok yüksek oldu (aşağı yukarı %75) ve bence nihai görünüm oldukça tatmin edici.
- Reaction score
- 146
merhaba arkadaşım... evet, Gpatton arkadaşımızın da dediği gibi, bu kristaller tuzlar, bu durumda bunlar çamur tabakasında yüksek sıcaklıklarda ve daha sonra sıcaklıkta hızlı bir düşüş olduğunda oluşan sodyum tuzları, görüyorsunuz, açıkladığınız koşulları karşıladığınızda bunları görmek normaldir. Geri kalanı için sonuç iyi görünüyor... sağlık ve neşe kardeşim!.
- Reaction score
- 10
- By user123qwe
-
23 Jan
Cevabınız için teşekkürler! Son zamanlarda TEK'imi sıcaklığa dikkat ederek odakladım ve asla 60-65ºC'ye ulaşmamaya çalıştım. Ve bu bir oyun değiştirici oldu. Verim ve kalite önemli ölçüde arttı.