Merhaba,
Laboratuvar ekipmanları hakkında bir sorum var,
Borosilikat cam dışında, reaktör olarak başka ne tür malzemeler kullanılabilir?
Sentezin kalitesini etkiler mi?
500 P2NP g. sentezlemek için hangi ekipman önerilir?
Teşekkür ederim
Laboratuvar ekipmanları hakkında bir sorum var,
Borosilikat cam dışında, reaktör olarak başka ne tür malzemeler kullanılabilir?
Sentezin kalitesini etkiler mi?
500 P2NP g. sentezlemek için hangi ekipman önerilir?
Teşekkür ederim
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
PP. HDPE veya hatta tüm iç yüzeye koruyucu bir PTFE kaplama uygularsanız metal.
Varil içinde varil, böylece soğutabilir ve ısıtabilirsiniz. Boru içinde borudan yapılmış büyük kondansatör Kondansatör için delik, teflon üstten karıştırma adaptörü için delik (Veya bir regülatöre bağlanmış büyük bir çimento karıştırma matkabı) Alüminyumunuzun 50-100g altı reaksiyonlardan daha kalın, çok daha kalın olması gerekir, aksi takdirde kondansatörden dışarı çıkacaktır.Sınırın 100g olduğu söyleniyor, ancak çok daha fazlasını ölçeklendirebileceğinize oldukça ikna oldum. 1kg reaksiyonları bu yöntemle yapan bildiğim 1 kişi var ve söylediğine göre amalgamate etmek "saatler" sürüyor ve alüminyum levha kullanılıyor.
Varil içinde varil, böylece soğutabilir ve ısıtabilirsiniz. Boru içinde borudan yapılmış büyük kondansatör Kondansatör için delik, teflon üstten karıştırma adaptörü için delik (Veya bir regülatöre bağlanmış büyük bir çimento karıştırma matkabı) Alüminyumunuzun 50-100g altı reaksiyonlardan daha kalın, çok daha kalın olması gerekir, aksi takdirde kondansatörden dışarı çıkacaktır.Sınırın 100g olduğu söyleniyor, ancak çok daha fazlasını ölçeklendirebileceğinize oldukça ikna oldum. 1kg reaksiyonları bu yöntemle yapan bildiğim 1 kişi var ve söylediğine göre amalgamate etmek "saatler" sürüyor ve alüminyum levha kullanılıyor.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Hayır, kaliteyi etkilememelidir, ancak dikkat edin, oda sıcaklığında hem hdpe hem de pp hemen hemen her şeyde iyidir, ancak 110 * C'de özellikle çözücüler, asitler vb. altında deforme olmaya başlarlar.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Evet, ancak ilk eklemede sıcaklık aniden bundan daha yükseğe çıkabilir
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
0,25 mm-3 mm "levha" ile iyi çalıştım, tırnak içinde söylüyorum çünkü elle kolayca bükülebiliyor. Küçük boyutlarda kesiyorum ve sadece biraz yüzey alanı için kahve grinde / blender'da 1-2 saniye karıştırıyorum