Aşağıdakilerle ilgili biraz yardıma ve biraz yardıma ihtiyacım var:
1. Kullandığım reaktiflerin ürün üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olup olmayacağı ve eğer öyleyse, CBD'nin psiko aktif kannabinoidlere izomerizasyonu sırasında nasıl düzeltileceği.
2. Elde ettiğim yan ürün
3. Son ürünün etki gücünün hesaplanması.
1) Önce yaklaşık 5g CBD skunk (%8CBD) 100ml Propan-2-ol (izopropanol ) ile ıslattım
kapaklı bir cam kabın içine koydum ve birkaç saat boyunca dondurucuda dondurdum, ayrıca trikomları çıkarmak için cam kabı birkaç kez karıştırdım. Kabı dondurduktan sonra, Propan-2-ol ile karıştırılmış 5 g CBD çiçeğini başka bir cam kaba döktüm (böylece 70 ° C su banyosunda herhangi bir sorun oluşmayacak). Cam kabı banyoya eklemeden önce yaklaşık 100 ml Asetik Asit (%32 vol) koydum.
Su banyosu sırasında cam kabın kapağının üzerine bir kapak daha ekledim. İkinci katmanı, buharları tekrar karışıma düşene kadar sıkıştırmak ve soğutmak için buz küpleri yerleştirmek için kullandım. Reflü seansından sonra asidi propanolden ayıracaktım, ancak alkali su bulamadım, bu yüzden suyu daha bazik hale getirmek ve pH'ı yükseltmek için natron ile doyurulmuş normal su kullandım.
2) Çözücüler reaksiyona girerek üstte kahverengi/kırmızımsı renkte bir tabaka ve altta soluk bir laver bıraktı. Asidin natronu emdiğini varsayarak iki tabakayı ayırdım. Ancak kurutulduğunda, ayırdığım çözelti gurme turuncu, açık kırmızı renkte taşlara ve pullara dönüştü, ancak bu yağ değil... Bu nedir ve örneğin bir hapın içine yenilebilir olarak koymak tehlikeli olabilir mi? Natrondan arta kaldığından eminim, ancak yine de emin olmak ve belki birkaç şey öğrenmek için dünyadaki en akıllı forumu dinlemek istedim.
3) Konsantre üretiminde oldukça deneyimliyim, ancak potens hesaplaması biraz zor imo. Bunun için herhangi bir matematik denklemi var mı ve potens yüzdelerinin belirlenmesi açısından herhangi bir farklılık var mı? Ve örneğin ürün CBD izomerizasyonundan yapılmışsa denklem farklı mıdır?
Saygılarımla, Otcavians lejyonlarını kaybetti.