Cocaine Echt of nep

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
UykrAhCiwT

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
W18IdpfKw9

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Eski güzel fil damgası. Bir süre önce Dr. Peruvian'ın güzel filleri ve yunusları vardı. Buna karşılık bu resim NEP diye bağırıyor. Bunun bir sistem işi değil, karıştırılması gereken bir tuğla olduğunu düşünmeyin bile. Parlaklık buna benziyor. Muhtemelen proca veya tetra ile karıştırılmış. Bunun dışında kenarların hala üzerinde olduğunu görebilirsiniz. Ortalama filtre kağıdı yeni çıkarılmış.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Oh evet, belki bu hala bir sistem işi olabilir ama bence tuğlayı filtre kağıdından ayrı bir koruma olmadan çok uzun süre kurutucuya koyan kişi

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Tuğla yaparken hiç filer kağıdı kullanmadım

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Kalıbın içine ne koyuyorsunuz? Kokaini sadece kalıba mı koyuyorsunuz? Filtre kağıdı olmadan mı?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Parlatmada neyin yanlış gittiğine dair kendi düşünceniz nedir? Bu sizin mi acaba?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Hollandaca biliyor musunuz?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Evet, sanırım sitenin otomatik çevirisi ilk başta İngilizce konuşuyormuşum gibi görünmesine neden oldu

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Hiç iyi bir bazı kendiniz kristalize ettiniz mi? Yani önce bazınızı hekzanda vs. "kızartın" ve sonra çözücülerinizde çözün vs. vs. vs.
Parlaklık, doku her şeyi elde edersiniz, ancak parlaklık 1 bütündür ve bir inci disko topu değildir. İnci efekti için ekstra bir şey ekliyorlar, tam olarak ne olduğunu bilmiyorum

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Evet, gerçekten de sık sık. Sadece inci disko topu ile ne demek istediğinizi anlamadım. Elinizde bir resmi var mı?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Bu arada, o fil tuğlası bir temel işi miydi? Çünkü o taç tuğlanın da bir temel işi olduğunu hayal edebiliyorum ama sadece güzel görünüyor. Bu filin nesi yanlış gitti?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Kağıt olarak, farklı kalınlıklarda folyo ile kapladığım farklı krep kağıtları kullanıyorum. Bu gerçekten müşterinin ne istediğine ve ne tür bir ticaret olduğuna bağlı...

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Evet, filtre kağıdı ile kastettiğim krep kağıdı. İtalyanca versiyonunu mu kullanıyorsunuz?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Diğerlerinin yanı sıra İtalyanca, ama aynı zamanda diğerleri, yarın arayacak gibi bir resim bulamıyorum. Ayrıca bloğun üst kısmıyla da ilgilenmiyorum, damgada ama daha çok kırılmışsa, o zaman parlaklık doğru değil

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Belki de bu sizin sürecinize bağlıdır. Yine de hangi farkı kastettiğinizi gerçekten bilmiyorum. Koku, çözücüden bezle süzdükten hemen sonra mı presliyorsunuz? Yoksa önce mikrodalgada pişirip sonra mı presliyorsunuz? Parlaklıkla ilgili rol oynayabilecek pek çok faktör var ama sanırım bunu siz de biliyorsunuz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Bunu yerel olarak aldım ve damıtılmış asetonda yıkadım. Güzel ve pürüzsüz bir parlaklığı var. Parlak benekler değil ama badanalı alüminyum gibi, muhtemelen içinde hala biraz borik asit var ama öncelikle parlaklık kaliteli mal için doğru. Saf haliyle kokain bir kristaldir, bunun bir kısmının tranluscent olduğunu görebilirsiniz. Kuru.
1q7HTAV9Mc

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
İyi adam. Bu resim bir süre önce bazdan hcl'ye küçük bir testti
BJpdyTuPNL

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Parlak haberlerden bahsetmiyorum, kare kenarlardan ve tuğlaların üzerindeki resimlerden bahsediyorum. Sadece son 10 yıldır bunu yapıyorlar, ondan önceki 20 yılda kendilerini tanımlamaya çalışmadıklarını hatırlıyorum. Ayrıca drugs-data.org birçok kokaini test ediyor ve sadece %5'inde başka bir şey bulunmuyor. 75'inde benzoyl ecgonine, %50'sinde methylecginine, %30'unda phenecitan levamisole/dextrmisole var ya da kokain değil... sadece ABD'de 700 testten geçti ve başka bir şey yok diyorum, ama uyuşturucu ya da tanımlanabilir bir madde olan başka bir şey yok demek istiyorum

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Evet, anladım. Bu ilginç bir şey. Avrupa tuğlalarını da test ediyorlar mı? Ve ekgoninle kokain yapamaz mısın?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ultraviyole ışığın bir saniyede kokain olup olmadığını söyleyeceğini ve ayrıca saflık hakkında bir fikir vereceğini biliyor muydunuz?

• Like

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Kırık bir parçaya bakmak size çok şey anlatabilir. Eğer kırık bir arduvaz gibi pürüzlü değilse, o kişi profesyonel değildir.

• Like