Cocaine Echt of nep

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Bunu yerel olarak aldım ve damıtılmış asetonda yıkadım. Güzel ve pürüzsüz bir parlaklığı var. Parlak benekler değil ama badanalı alüminyum gibi, muhtemelen içinde hala biraz borik asit var ama öncelikle parlaklık kaliteli mal için doğru. Saf haliyle kokain bir kristaldir, bunun bir kısmının tranluscent olduğunu görebilirsiniz. Kuru.
1q7HTAV9Mc

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
İyi adam. Bu resim bir süre önce bazdan hcl'ye küçük bir testti
BJpdyTuPNL

View previous replies…

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
HCL işlemde kullanılıyor, evet. Çok fazla olmasa da.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Neden Amerika'da gördüğüm neredeyse her tuğla bu kadar boktan. Hepsi kötü bir şekilde karıştırılmış ve saklanmaya bile çalışılmamış.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Çünkü bunlar doğrudan ormandan geliyor ve eğer kastettiğiniz buysa, süslenmemişler. Pulun sırları, tuğlalarının üzerine hayvan haçı amblemleri ve Lamborghini amblemleri koyan çocuklar tarafından bilinmemektedir. İyi kokain asla bu kadar güzel değildir. ABD'de "tespit edilen" tağşiş maddesi, kokainin ilk geçiş metabolik ürünü olan benzoil ekgonindir. Sinir sistemi için aktif değildir, ancak uyuşturucu testinin numunede ölçtüğü şeydir, çünkü yarılanma ömrü kokainin 4 katıdır. Kokainin metil esterinin etil esteridir, kokain gibi reaktif testlerine tepki verir, tadı ve görünüşü kokaine çok benzer, ancak sinir sistemi için aktif değildir. İçeriğin kokainden daha yüksek olduğu analizler gördüm, bu yüzden kokuyor gibi görünüyor, tadı kokain gibi hissettiriyor, ancak sadece% 30 saf. Test sonucu %80 ama %30.
Demek istediğim, hcl Gass'ı polar olmayan bir çözücüden geçirip çökelttiniz mi yoksa çözücü ile seyreltilmiş sulu% 37 muriatik asit mi kullandınız?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Anlamıyorum, ABD'deki kokainin çoğunun iyi olduğunu mu söylüyorsunuz yoksa anlamıyor muyum? Btw, bu (orijinal) tuğlaların çoğu doğrudan SA'dan geldi, sizi temin ederim. Bu şekilde geliyorlar, bu da buralarda standart kalite beklentisi. Ve hcl gazını balonlaştırmıyoruz, colos tarafından öğrenilen ve yapılan orman yöntemini kullanıyoruz, bu yüzden evet doğru anladıysam ikincisi

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Örneğin internette bulduğum bazı resimler

K81A9u6VJn

9QDCJHKxXE

LX2hm3NEL0

CjGROeMtaQ
51bPqxR6QL

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Bu kadar güzel gelmiyorsa, neredeyse ona bir şey yaptıklarına bahse girebilirsiniz (parlaklık saflığı göstermez, biliyorum, parlak tuğlalar proca veya tetra ile de kesilebilir, sadece parlaklık eksikliğinin bir Peru tuğlası olmadığı sürece gitmediğini söylemek istiyorum)

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ah sanırım şimdi ne söylemeye çalıştığınızı anlıyorum, evet bu konuda konuşmayacağım çünkü bu tür şeyler hakkında bilgim yok. Tek bildiğim, AB'de oldukça iyi şeyler geliyor lol

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Parlak haberlerden bahsetmiyorum, kare kenarlardan ve tuğlaların üzerindeki resimlerden bahsediyorum. Sadece son 10 yıldır bunu yapıyorlar, ondan önceki 20 yılda kendilerini tanımlamaya çalışmadıklarını hatırlıyorum. Ayrıca drugs-data.org birçok kokaini test ediyor ve sadece %5'inde başka bir şey bulunmuyor. 75'inde benzoyl ecgonine, %50'sinde methylecginine, %30'unda phenecitan levamisole/dextrmisole var ya da kokain değil... sadece ABD'de 700 testten geçti ve başka bir şey yok diyorum, ama uyuşturucu ya da tanımlanabilir bir madde olan başka bir şey yok demek istiyorum

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Evet, anladım. Bu ilginç bir şey. Avrupa tuğlalarını da test ediyorlar mı? Ve ekgoninle kokain yapamaz mısın?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Bu bir ipucu. Gerçek mi sahte mi? Merak ediyorum

Zyaz8mw7u5

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
İnanılmaz derecede yumuşak bir kırılmaya sahip olması, bunun bir og tarafından yapılmadığını söylemek için yeterlidir.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Echt of nep
03molzvwQZ

• Like

rqq