- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Bunu yerel olarak aldım ve damıtılmış asetonda yıkadım. Güzel ve pürüzsüz bir parlaklığı var. Parlak benekler değil ama badanalı alüminyum gibi, muhtemelen içinde hala biraz borik asit var ama öncelikle parlaklık kaliteli mal için doğru. Saf haliyle kokain bir kristaldir, bunun bir kısmının tranluscent olduğunu görebilirsiniz. Kuru.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
İyi adam. Bu resim bir süre önce bazdan hcl'ye küçük bir testti
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Çünkü bunlar doğrudan ormandan geliyor ve eğer kastettiğiniz buysa, süslenmemişler. Pulun sırları, tuğlalarının üzerine hayvan haçı amblemleri ve Lamborghini amblemleri koyan çocuklar tarafından bilinmemektedir. İyi kokain asla bu kadar güzel değildir. ABD'de "tespit edilen" tağşiş maddesi, kokainin ilk geçiş metabolik ürünü olan benzoil ekgonindir. Sinir sistemi için aktif değildir, ancak uyuşturucu testinin numunede ölçtüğü şeydir, çünkü yarılanma ömrü kokainin 4 katıdır. Kokainin metil esterinin etil esteridir, kokain gibi reaktif testlerine tepki verir, tadı ve görünüşü kokaine çok benzer, ancak sinir sistemi için aktif değildir. İçeriğin kokainden daha yüksek olduğu analizler gördüm, bu yüzden kokuyor gibi görünüyor, tadı kokain gibi hissettiriyor, ancak sadece% 30 saf. Test sonucu %80 ama %30.
Demek istediğim, hcl Gass'ı polar olmayan bir çözücüden geçirip çökelttiniz mi yoksa çözücü ile seyreltilmiş sulu% 37 muriatik asit mi kullandınız?
Demek istediğim, hcl Gass'ı polar olmayan bir çözücüden geçirip çökelttiniz mi yoksa çözücü ile seyreltilmiş sulu% 37 muriatik asit mi kullandınız?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Anlamıyorum, ABD'deki kokainin çoğunun iyi olduğunu mu söylüyorsunuz yoksa anlamıyor muyum? Btw, bu (orijinal) tuğlaların çoğu doğrudan SA'dan geldi, sizi temin ederim. Bu şekilde geliyorlar, bu da buralarda standart kalite beklentisi. Ve hcl gazını balonlaştırmıyoruz, colos tarafından öğrenilen ve yapılan orman yöntemini kullanıyoruz, bu yüzden evet doğru anladıysam ikincisi
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Parlak haberlerden bahsetmiyorum, kare kenarlardan ve tuğlaların üzerindeki resimlerden bahsediyorum. Sadece son 10 yıldır bunu yapıyorlar, ondan önceki 20 yılda kendilerini tanımlamaya çalışmadıklarını hatırlıyorum. Ayrıca drugs-data.org birçok kokaini test ediyor ve sadece %5'inde başka bir şey bulunmuyor. 75'inde benzoyl ecgonine, %50'sinde methylecginine, %30'unda phenecitan levamisole/dextrmisole var ya da kokain değil... sadece ABD'de 700 testten geçti ve başka bir şey yok diyorum, ama uyuşturucu ya da tanımlanabilir bir madde olan başka bir şey yok demek istiyorum