- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Bunu yerel olarak aldım ve damıtılmış asetonda yıkadım. Güzel ve pürüzsüz bir parlaklığı var. Parlak benekler değil ama badanalı alüminyum gibi, muhtemelen içinde hala biraz borik asit var ama öncelikle parlaklık kaliteli mal için doğru. Saf haliyle kokain bir kristaldir, bunun bir kısmının tranluscent olduğunu görebilirsiniz. Kuru.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
İyi adam. Bu resim bir süre önce bazdan hcl'ye küçük bir testti
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Ahh tamam şimdi anladım. Ancak karoları kurutmaya başladığınızda parlaklıkta çok fazla fark olduğunu kendim fark ettim. 1 karonun ön tarafına plastik bir film yerleştirdim. Yeni bir telefon ekranından çıkardıklarınızdan ama daha esnek. Diğer karonun üzerinde ise sadece kalıptan çıktığı kağıt vardı. Isıya karşı plastik korumalı olanın, olmayanlara göre çok daha güzel ve pürüzsüz bir parlaklığı vardı. Korumasız olanda ise joker bloğundaki gibi lekeli bir parlaklık vardı.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 42
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Parlak haberlerden bahsetmiyorum, kare kenarlardan ve tuğlaların üzerindeki resimlerden bahsediyorum. Sadece son 10 yıldır bunu yapıyorlar, ondan önceki 20 yılda kendilerini tanımlamaya çalışmadıklarını hatırlıyorum. Ayrıca drugs-data.org birçok kokaini test ediyor ve sadece %5'inde başka bir şey bulunmuyor. 75'inde benzoyl ecgonine, %50'sinde methylecginine, %30'unda phenecitan levamisole/dextrmisole var ya da kokain değil... sadece ABD'de 700 testten geçti ve başka bir şey yok diyorum, ama uyuşturucu ya da tanımlanabilir bir madde olan başka bir şey yok demek istiyorum