- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Merhaba, Sand Mayer süreci hakkında bir sorum var. Ekstraksiyon kısmındaki 4. Adımdan sonra durursam sadece GBL'yi bırakarak işlemle işim bitecek mi, çünkü sonraki her şey GHB'ye dönüşüyor gibi görünüyor?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
Merhaba, Eğer sizi doğru anladıysam, Sandmeyer Reaksiyonu ile GBL elde etmek istiyorsunuz. Evet, 4. adımda elde edebilirsiniz.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 2
- By Jeffrey B.
GABA'yı, dolgu maddesi olarak sadece mikroselüloz içeren jelatin kapsüller şeklinde ve saflığı şüpheli 50 gr'lık torbalar halinde tanesi ~10$'a buldum, yani haplar hem daha ucuz hem de daha saf. Ayrıca NaNO2'yi bir çeşit bahçe ürünü olarak bir kimyasal tedarikçisinden kilosu 8 dolara satın alabiliyorum. Burada (Polonya) kimsenin GHB yapmamasına şaşırdım, çok kolay ama piyasada hiç görmedim. Etkileri ve/veya sorularım olduğunda güncelleyeceğim
Aslında, DCM ile hem damıtma hem de ekstraksiyon yapmam gerekiyorsa, GBL damıttığımdan nasıl emin olabilirim? RM su dolu değil mi? GBL'nin BP'si 204,6 °C, bu yüzden RM'yi buhar sıcaklığı 204,6 °C'ye ulaşana kadar kaynatıp oradan mı toplayacağım?
Şimdiden teşekkürler
Aslında, DCM ile hem damıtma hem de ekstraksiyon yapmam gerekiyorsa, GBL damıttığımdan nasıl emin olabilirim? RM su dolu değil mi? GBL'nin BP'si 204,6 °C, bu yüzden RM'yi buhar sıcaklığı 204,6 °C'ye ulaşana kadar kaynatıp oradan mı toplayacağım?
Şimdiden teşekkürler