- Reaction score
- 6
G.Patton Merhaba, çalışmanız için teşekkürler! MDMA freebase'i DCM içinde çözme konusunda herhangi bir tavsiyeniz var mı? Bizimki dcm'de elma sosu oluşturdu (marque reaktifinde mor siyah test ediyor). Karışımda kurutucumuz vardı (mag sülfat) ve @btcboss2022 invitro metilamin HCL yöntemini kullandık ancak organik katmanımız homojen değil, bu yüzden püf noktaları olup olmadığını merak ediyoruz teşekkürler!
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Bir emülsiyonunuz olduğunu gördüm...... bazı ipuçları arıyorum:
Merhaba, yardıma ihtiyacım var! : )
Sorular: Hidrokinon neden 1. yıkamada ortaya çıkmadı?
1. %5 NaOH yıkamadan gelen üst katmanın "Sulu" olduğu ve bu nedenle Keton içermediği ve atılabileceği yönündeki talimatlarım %100 doğru mu? Yoksa tüm emeklerimi ve paramı çöpe mi attım?
Emülsiyon neden her NaOH yıkamasında daha iyi olmak yerine daha da kötüleşiyor gibi görünüyor?
Bu emülsiyonu parçalamanın en iyi yolu nedir?
Teşekkürler. Sinir bozucu. Bu noktaya kadar her şey iyi gidiyordu.
Merhaba, yardıma ihtiyacım var! : )
- Benzokinon Wacker Safrolün Metanol İçinde Oksidasyonu ile MDP2P Elde Edilmesi
- Erowid.org/archive/rhodium/chemistry/wacker.benzo-meoh.html adresinden alınmıştır.
- Methyl Man tarafından
Sorular: Hidrokinon neden 1. yıkamada ortaya çıkmadı?
1. %5 NaOH yıkamadan gelen üst katmanın "Sulu" olduğu ve bu nedenle Keton içermediği ve atılabileceği yönündeki talimatlarım %100 doğru mu? Yoksa tüm emeklerimi ve paramı çöpe mi attım?
Emülsiyon neden her NaOH yıkamasında daha iyi olmak yerine daha da kötüleşiyor gibi görünüyor?
Bu emülsiyonu parçalamanın en iyi yolu nedir?
Teşekkürler. Sinir bozucu. Bu noktaya kadar her şey iyi gidiyordu.