Teflon kullanın, aksi takdirde sonuç hep aynı olacaktır.
Güçlü asit ile iyi veya kötü paslanmaz çelik diye bir şey yoktur. HCl, H2SO4, HBr, HNO3 vb. Her zaman aynı sonuç olacaktır. Aliexpress'te 10€...
1. A-oil ne anlama geliyor?
2. 1kg ap nedir, apaan mıdır?
3. Bitti mi? Fenilaseton?
1 kg ap 0,5 su 1,2 fosfor (yani burada fazladan 0,5 litre fosforik kullanıyorum) 140 derece karıştırıcı ile 5 saat
Daha düşük bir sıcaklıkta 140 dereceye ulaşmanız gerekir, kirli yağ elde edersiniz
Kimyasal reaktifleri değiştirmek çok ilginç... ancak bir verim elde etmek mümkün olabilir mi? Ve bu nedenle üretiminizi yüksek saflıkta ve nihai bir ürün elde etmek için damıtmak.
Çünkü karşılaştırma yapmadan pek bir faydası olmaz. Dahası, bu tüm toplum için faydalı olacaktır.
Kısacası, ham ürününüzün reaksiyon sonrası verimi ve damıtma sonrası verimi.
Bmk tozu ile başladım. yayınladığınız yöntemler diğer ürünlerle başladı.
Sadece A yağı elde etmek için şimdi ne yapacağımı bilmek istiyorum
Şimdi %85 formik aside ihtiyacım olduğunu biliyorum ama net bir açıklama bulamadım.
Şu anda sahip olduğum yağın sokak adı B-yağı, bu yüzden şimdi onu A-yağına aktarmam gerekiyor
Az önce yaptığınız şeyin dekarboksilasyon olarak adlandırıldığını açıklayacağım.
Başlangıç molekülünüz cas 5449-12-7 ise ve adı BMK Glisidik Asit (sodyum tuzu) ise:
Mekanizma:
Mekanizmanın sonundaki BMK, Benzil Metil Keton veya P2P'dir (Portakal yağınız)
Formik asit ile kullanmak istediğiniz yöntem yukarıdaki bağlantıların bir çeşididir. Ancak amfetamin veya metamfetamin ile de aynı sonucu elde edeceksiniz:
Ellerinizle ve ayaklarınızla açıklamaya çalıştığınız için teşekkürler serialz ama henüz bundan kurtulamadım.
Son 3 gündür cevap arıyorum ve bulduğum tek şey 12'den fazla farklı kişinin aynı soruyu farklı konularda sorması.
Ama nedense konu dışına çıkıyorlar ve soru her yerde cevapsız kalıyor