- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Merhaba,
İşte son başarım, kristalin kendisinin moleküler formunda doğal olarak kristalleşmesini sağlamak. Daha saf imkansız!! ;-)
El yapımı gibi görünüyor ama inanın bana doğal olarak oluşuyor!
İşte son başarım, kristalin kendisinin moleküler formunda doğal olarak kristalleşmesini sağlamak. Daha saf imkansız!! ;-)
El yapımı gibi görünüyor ama inanın bana doğal olarak oluşuyor!
Attachments
Çok güzel bir çalışma. Siyah katran benzeri safsızlığı gidermek için hangi işlemi kullanıyorsunuz? Kar beyazı kristallerde bile sonraki yeniden kristalleştirmelerde ortaya çıkıyor ve son ürün oldukça koyu oluyor.
↑View previous replies…
Siyah maddeyi çıkarmak için ikinci bir asit baz mı yapıyorsunuz? Gaz verdiğimde serbest baz kristalleri bembeyaz oluyor ancak yeniden kristalleşerek büyük parçalara dönüştükten sonra kararıyor ve yapışkan madde içeriyor. Yıkamak için kullanılan kirli aseton da çok miktarda bu ve mdma içeriyor. Kristalleştirmeden önce freebazı damıtmayı denemeyi düşündüm.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Bunu sadece bir kez yapıyorum, muhtemelen öncül kalitesi bunu etkiliyor, her zaman toz balmumu kullanıyorum daha kirli, başlangıçta da vardı.
Evet, en iyi seçeneğiniz buhar distilasyonudur.
Kontrol ettim ve safsızlığın mdp2ppol veya benzeri olduğu görülüyor, ancak bu durumda isim önemli değil.
Evet, en iyi seçeneğiniz buhar distilasyonudur.
Kontrol ettim ve safsızlığın mdp2ppol veya benzeri olduğu görülüyor, ancak bu durumda isim önemli değil.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8