Имате утайка. Няма супа за вас! (Супа=psuedo)
Върху повечето хапчета не можете да използвате какъвто и да е алкохол. 1 мл алкохол активира нещо, което превръща псудо в натриев хлорид и създава безкрайно количество гък.
Водата също активира този gakk, така че забравете да използвате вода като разтворител или да освобождавате psuedo. Открих само един метод и се колебая дали да го публикувам, защото производителите на gak и формулаторите на хапчета също четат тези форуми и ще променят формулата си, за да се преборят с всеки успех на тайните химици.
Тайната обаче е измиване с нехлориран препарат за почистване на спирачни части. Предлага се в Walmart или във всеки магазин за авточасти във всяка страна.
Напръскайте върху масата на хапчетата и я оставете да попие за 15-20 минути или по-дълго, ако желаете. Филтрирайте таблетната маса и изхвърлете течността. Повторете тази стъпка, докато в течността за измиване не се появят повече гаки или масла.
Сега можете да разтворите таблетната маса в ксилол, етер или хексан, ако можете да ги получите. Препаратът за почистване на електроника QD е предимно хексан, но никога не съм го използвал за газиране. Филтрирайте и изпарете разтворителя или добавете разтвор на натриев хидроксид, ако се нуждаете от свободна основа за намаляване на брезите. Добивът е постоянно над 90 % от много чист псевдоматериал.
Препаратът за почистване на спирачни части разтваря всички гаки и добавки. Всъщност разтваря всичко, с изключение на psuedo. Опитайте го първо върху няколко таблетки, защото не съм го пробвал върху всички марки и препарати, но все още не съм останал разочарован. Имам една определена марка таблетки, които получавам и мога да измивам два пъти с препарат за почистване на спирачни части и да използвам таблетната маса както е в редукция с хидриодна киселина, защото всичко, което оставя след себе си, е чисто psuedo. Никакви врящи разтворители!!
Опитайте и вижте и най-добър късмет приятели.