Здравейте, мога ли да получа достъп до раздела RC? Аз съм химически технически сътрудник с опит в областта на органичната и неорганичната аналитична химия. Имам страст да се занимавам с молекули и да обмислям потенциални нови вещества, да проучвам начини за модифицирането им, така че вече да не попадат в обхвата на действащите законови разпоредби, или да намирам аналози, които потенциално биха могли да бъдат ефективни както в съществуващи, така и в изцяло нови химични групи. Аз съм аутист и често прекарвам целия си ден, потопен в тези "специални интереси", защото те са значителна част от живота ми. Имам много идеи, които с удоволствие бих обсъдил с всички вас, и почти ежедневно измислям нови и вълнуващи концепции. За съжаление не мога да реализирам всички от тях, но те продължават да пленяват интереса ми (който бих предпочел да запазя в тайна). Не разполагам с необходимите средства за закупуване на достъп до тази област, тъй като все още съм в процес на обучение, но вярвам, че идеите ми биха могли да бъдат истинска придобивка за тази общност. Моля, дайте ми възможност да обменим идеи относно тези вещества. Наистина ми е интересно да чуя вашите мисли за моите идеи и дали сред тях може да има истински скъпоценни камъни.