Просто търся някакви различни рецепти, правил съм ДМТ от мимоза хостилис и метамфетамин по метода на една тенджера. Бивш потребител на хероин И фентанил Имам 2 месеца чисти от опиоиди и включена и изключена зависимост от опиоиди в продължение на 20 години. Понастоящем само употреба на скорост и трева и понякога бензо. Ако сте били фентанилов наркоман преди това, тогава знаете, че скоростта е като вино, а фентанилът е шибан лунапарк, примесен с абсент. Ако никога не сте използвали опиати, моля, не го правете, момчета за истински. ТОЙ ЩЕ ВИ ЗАСМУЧЕ ОЩЕ ПЪРВИЯ ПЪТ, КОГАТО ГО ИЗПОЛЗВАТЕ, АКО ВИ ХАРЕСВА ДАУНЪРСҺТТР://!!!!! НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ИДЕЯТА ЗА ОПИАТИ. Всичко останало, ами шибаният алкохол е най-лошият наркотик според мен, вероятно равен с фентанила/хероина. Всичко останало в умерени количества е добре. Имам 19 пияни на публични места, предозирал съм с хероин 0 пъти и съм предозирал с фентанил 10+ пъти. Ако употребявате фентанил и кажете, че сте били като мен, защото се опитвах да откажа около година. Така че около веднъж месечно се отказвах за около ден и половина и не можех да се справя, а след това вземах един удар и се предозирах. Аз съм 6,0 230lbs пушене фентанил цял ден всеки ден за 3 години направо нещо е, че това не е като хероин, защото толерантността ви към фенталина ще намалее драстично дори след като не използвате за 1 ден и както казах, честно казано, предозирах точно този начин prob 5 или 6 пъти. Всекидневната употреба беше бонг и нектар колектор скорост и фентанил бих ги смесвам заедно на фолио тя става лилава, ако ги смесите на фолио. Но аз съм женен и работя все още (това, което те наричат функциониращ наркоман) единствената причина, поради която функционирах, беше да поддържам навика си към наркотиците. Както и да е, бих се радвал да бъда включен в каквото и да е, пичове, аз съм на 37 години и живея в Ориндж Каунти Калифорния, Гардън Гроув и да, оттам е най-великата група в историята. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Брадли Ноел