- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Разбира се, можете да смесите фребазата с разтворител, преди да добавите HCL, но по-късно ще ви е необходимо повече време, за да поставите сместа на 130С, тъй като този разтворител ще се изпари, с HCL от фризера, фребазата също е студена и избягването на високи температури по време на добавянето няма да е проблем ;-)
- Reaction score
- 166
Знаете ли, че MDMA не може да се нагрява с киселини до високи температури? Продуктът се разпада и вече не е чист MDMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Вижте някой обяснява много интересен метод л, който може да промени живота ви по толкова много положителни начини и вместо това да се превърне в домашно живеещ наркоман, който си вади хляба с литература химик, който може само да псува само за псуване и да се надява да получи кредит за имагинерност или такъв не знам.
Още по-дразнещи са всички тези сухарски коментари, които прецакват цялата структура на метода, обясняващ и интересните коментари, така че накрая се объркваш, тъй като първо трябва да ги попълня всичките и да премахна шума в редицата.
Този човек предлага чист продукт дава ви ясна рецепта Много хора не са готови да дадат безплатно или дори не знаят себе си. Има хораһттр://.... Аз знам...
между другото не говоря лично за някого, а по принцип
Още по-дразнещи са всички тези сухарски коментари, които прецакват цялата структура на метода, обясняващ и интересните коментари, така че накрая се объркваш, тъй като първо трябва да ги попълня всичките и да премахна шума в редицата.
Този човек предлага чист продукт дава ви ясна рецепта Много хора не са готови да дадат безплатно или дори не знаят себе си. Има хораһттр://.... Аз знам...
между другото не говоря лично за някого, а по принцип