- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Разбира се, можете да смесите фребазата с разтворител, преди да добавите HCL, но по-късно ще ви е необходимо повече време, за да поставите сместа на 130С, тъй като този разтворител ще се изпари, с HCL от фризера, фребазата също е студена и избягването на високи температури по време на добавянето няма да е проблем ;-)
- Reaction score
- 166
Знаете ли, че MDMA не може да се нагрява с киселини до високи температури? Продуктът се разпада и вече не е чист MDMA.
↑View previous replies…
Брат, отпусни се. Мислиш ли, че съм ученик наркоман, който готви метамфетамин за източник на живот? Завършил съм математика, а не метамфетамин. Така че защо смяташ, че можеш да ме впечатлиш с графиката си?
- Reaction score
- 112
О, не, брато, не към енергийния контрол, моля. Спомняш ли си, че споделих с теб резултата от теста 87%? Направих още няколко теста.
87% не отново, а винагиһттр://))))))
Най-забавното обяснение: допустима грешка 5-10%.
87% не отново, а винагиһттр://))))))
Най-забавното обяснение: допустима грешка 5-10%.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Лице, но ние не ви казахме това, казахме ви, че преди всичко във всяка услуга за анализ, с която работят хората, по начало има човешка грешка. След това отговорихме на въпроса ви, доколко е вероятно това да се случи, И отговорихме на следното:
Обърнете внимание, че вероятността за получаване на един и същ резултат в дадена извадка варира в зависимост от разпределението на данните. Колкото по-близък до средната стойност е вашият резултат, толкова по-вероятно е той да се повтори. Като имате предвид, че имате разпределение на процентите със средна стойност 82% и стандартно отклонение 13,84%, можете да анализирате какъв диапазон от стойности би бил по-вероятен при получаването на две извадки с еднакъв процент. Следователно, ако се анализират две проби, диапазонът от числа, при който е най-вероятно да се получи един и същ процент, е около средната стойност 82%, като се простира приблизително с едно стандартно отклонение на всяка страна (68,16% до 95,84%). Това би бил най-вероятният диапазон за получаване на един и същ резултат при две последователни проби поради концентрацията на данни около средната стойност.
С други думи, това не е съмнителен резултат, той е вероятен.
Дори ви предоставяме графиката, в която са концентрирани най-голям брой резултати за MDMA. Наистина ли сте разбрали само за 5-10%? Можем да ви го обясним по-добре.
Обърнете внимание, че вероятността за получаване на един и същ резултат в дадена извадка варира в зависимост от разпределението на данните. Колкото по-близък до средната стойност е вашият резултат, толкова по-вероятно е той да се повтори. Като имате предвид, че имате разпределение на процентите със средна стойност 82% и стандартно отклонение 13,84%, можете да анализирате какъв диапазон от стойности би бил по-вероятен при получаването на две извадки с еднакъв процент. Следователно, ако се анализират две проби, диапазонът от числа, при който е най-вероятно да се получи един и същ процент, е около средната стойност 82%, като се простира приблизително с едно стандартно отклонение на всяка страна (68,16% до 95,84%). Това би бил най-вероятният диапазон за получаване на един и същ резултат при две последователни проби поради концентрацията на данни около средната стойност.
С други думи, това не е съмнителен резултат, той е вероятен.
Дори ви предоставяме графиката, в която са концентрирани най-голям брой резултати за MDMA. Наистина ли сте разбрали само за 5-10%? Можем да ви го обясним по-добре.
- Reaction score
- 112
Брато, изглежда, че твърде много се притесняваш за 120 евро за фалшивите си тестове. Отпусни се, братче. Това е единственото от твоите входящи? Ако е така, мога да те наема като капкаджия: изпрати ми PM, ще ти намеря работа.
- Reaction score
- 112
Брат, отпусни се. Мислиш ли, че съм ученик наркоман, който готви метамфетамин за източник на живот? Завършил съм математика, а не метамфетамин. Така че защо смяташ, че можеш да ме впечатлиш с графиката си?
Last edited: