- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Здравейте,
Ето го и последното ми постижение направете така, че да кристализира естествено в молекулярната форма на самия кристал. Повече чистота е невъзможна!!! ;-)
Изглежда ръчно изработено, но повярвайте ми, са естествено образувани!
Ето го и последното ми постижение направете така, че да кристализира естествено в молекулярната форма на самия кристал. Повече чистота е невъзможна!!! ;-)
Изглежда ръчно изработено, но повярвайте ми, са естествено образувани!
Attachments
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Много добра работа. Какъв процес използвате, за да отстраните примеса, наподобяващ черен катран? Дори върху снежнобели кристали той се появява при последващи рекристализации и крайният продукт става доста тъмен.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Правите втора киселинна основа, за да отстраните черното вещество? Когато газирам свободната основа, кристалите са снежнобели, но стават тъмни и съдържат онова лепкаво вещество след рекристализация до големи парчета. Мръсният ацетон, използван за измиване, също съдържа много от това и мдма. Мислех да се опитам да дестилирам фребазата преди кристализацията.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Правя го само веднъж евентуално качеството на прекурсора влияе на това винаги използвам прах восъкът е по-мръсен имах го и в началото.
Да, най-добрият ви вариант е парната дестилация.
Проверих и изглежда, че примесът е mdp2ppol или подобен, но името не е важно в този случай.
Да, най-добрият ви вариант е парната дестилация.
Проверих и изглежда, че примесът е mdp2ppol или подобен, но името не е важно в този случай.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8