- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Здравейте,
Ето го и последното ми постижение направете така, че да кристализира естествено в молекулярната форма на самия кристал. Повече чистота е невъзможна!!! ;-)
Изглежда ръчно изработено, но повярвайте ми, са естествено образувани!
Ето го и последното ми постижение направете така, че да кристализира естествено в молекулярната форма на самия кристал. Повече чистота е невъзможна!!! ;-)
Изглежда ръчно изработено, но повярвайте ми, са естествено образувани!
Attachments
Много добра работа. Какъв процес използвате, за да отстраните примеса, наподобяващ черен катран? Дори върху снежнобели кристали той се появява при последващи рекристализации и крайният продукт става доста тъмен.
↑View previous replies…
Правите втора киселинна основа, за да отстраните черното вещество? Когато газирам свободната основа, кристалите са снежнобели, но стават тъмни и съдържат онова лепкаво вещество след рекристализация до големи парчета. Мръсният ацетон, използван за измиване, също съдържа много от това и мдма. Мислех да се опитам да дестилирам фребазата преди кристализацията.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Правя го само веднъж евентуално качеството на прекурсора влияе на това винаги използвам прах восъкът е по-мръсен имах го и в началото.
Да, най-добрият ви вариант е парната дестилация.
Проверих и изглежда, че примесът е mdp2ppol или подобен, но името не е важно в този случай.
Да, най-добрият ви вариант е парната дестилация.
Проверих и изглежда, че примесът е mdp2ppol или подобен, но името не е важно в този случай.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8