- Reaction score
- 0
Proto se potýkám s krokem 8. Zdá se mi, že je zde hodně plýtvání a ztrát. Přenesl jsem extrakt ze sep nálevky přidal hořčík dal do mrazáku. Nyní jsem zde udělal filtr s vakuem. Myslím, že Buchner je mnohem lepší než sestava, kterou jsem dostal, protože unikala a objem je příliš velký. Takže za 1. při nalévání do setupu se předpokládá, že se to celé vylije.... Nechápu jak správně vylít extrakci z éteru aniž bych s ním dostal hořčík pokud nevyleju celý extrakt pak mi v tu chvíli zůstane hodně extraktu s hořčíkem co mám dělat s tou zbývající částí k oddělení. Také jsem přiložil fotky úniku. Co s tím mám dělat. Je to všechno odpad . Pokud je tam hořčík, který se dostal přes filtr, co mám dělat? V podstatě jsem se zasekl a čekám na tento krok
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
Je to vakuový filtr joanlab... Byl levný, ale jeho konstrukce je úplně špatná, umožňuje únik věcí na vnější straně... Ya zkusím nalévá jinak jsem četl lepkavé Patton napsal užitečné při objasňování věcí trochu
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Vypadá to, že se jedná o kulový kloub, který drží pohromadě pomocí svorky.
Zkoušeli jste kulový kloub předtím namazat brusným tukem a otáčet jím, dokud nebude brus zřetelný?
To by mělo váš problém vyřešit.
Zkoušeli jste kulový kloub předtím namazat brusným tukem a otáčet jím, dokud nebude brus zřetelný?
To by mělo váš problém vyřešit.
- Reaction score
- 0
Aha, vzpomínám si, že jsem někde četl o mazání. Dnes to zkusím, snad se problém vyřeší. Díky.