Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami más?
Protože k tomu prvnímu jsem necítil vůni 8 let, ale i po 20 letech si ji budu přesně pamatovat.
Od té doby jsem žádnou dobrou neviděl. Občas tu narazím na nějakou mrtvou sračku, ve které se vůně zdá být ve stopách zjistitelná, ale není. Dneska je náš trh v bodě, kdy v létě vyšlo něco nikotinově žlutého, přijde mi, že to má možná 50% účinek na začátku, ale tady jsou maxima 20-30%. 1G do nosu, rozvibrovala se mi všechna nervová vlákna, šňupal jsem, lapal po dechu, točil se, byl jsem fakt v háji.... Po 2 hodinách prudké vystřízlivění, po 3 hodinách jsem doma vyplenil ledničku, ujedl jsem se k smrti. Potom jsem 10 hodin spal tvrdě jako nedonošené dítě, které právě uložili do nového inkubátoru. Celé dny jsem nedokázal identifikovat jeho vůni, ale věděl jsem, že ho znám, a byla to docela obyčejná vůně. Pak jsem si to uvědomil. Voněl jako silný, sladký kávový likér. Ne podobná, jen stejná.
Nevím, co to sakra bylo. Ale moje zkušenost s amfetaminem, s nímž jsem na začátku vyrobil podobný start, s ním nešaškovala tři hodiny, ale cvakala mi čelist bez mrknutí oka tři čtyři dny.
Ty už mají v aktivní době vedlejší účinky, které ti dávají pocit napětí, a navíc se z toho nebudeš cítit o nic líp, vlastně... Zblbneš z toho. Ať děláte cokoli, zabere vám to třikrát víc času než obvykle, protože vaše tělo se marně točí, mozek ho zastiňuje a vy spěcháte. Jo, a způsobuje to takové problémy s pamětí, že neustále všechno hledáte, protože jakmile něco odložíte, už zapomenete, kam jste to dali. Dodnes nevím, co to bylo za věci, ale už je nikdy neuvidím. Prodává se to jako amfetamin, a když nadhodíte téma, tak se vám dostane takového chytrého vysvětlení, že "amfetamin se dá vyrobit deseti způsoby." Řeknete mi, že amfetamin bude amfetaminem, i když to uděláte jinak. Na to už není odpověď.
Takže výměnou za situaci, ve které jste se ocitl, když jste to napsal... bych teď všem registrovaným obyvatelům Mos Eisley zaškrtil hrdlo.