Potřebujete asistenci a trochu pomoci, pokud jde o následující:
1. Zda činidla, která jsem použil, mohou mít nějaké negativní důsledky na produkt, a pokud ano, jak to napravit během izomerace CBD na psychoaktivní kanabinoidy.
2. Vedlejší produkt, který jsem vyrobil
3. Výpočet účinnosti konečného produktu.
1. Nejprve jsem namočil asi 5 g CBD skunku (8%CBD ) do 100 ml propan-2-olu (isopropanolu).
uvnitř skleněné nádoby s víčkem a dal na pár hodin zmrazit do mrazáku, také jsem skleněnou nádobu několikrát promíchal, abych extrahoval trikomy. Po zmrazení nádoby jsem pak 5 g CBD květu smíchaného s Propan-2-olem přelil do jiné skleněné nádoby (aby nedošlo k problémům ve vodní lázni o teplotě 70 °C). Před přidáním skleněné nádoby do lázně jsem do ní přidal asi 100 ml kyseliny octové (32 % obj. ).
Během vodní lázně jsem na víko skleněné nádoby přidal další víčko. Druhou vrstvu jsem použil pro umístění kostek ledu, aby se páry stlačily a ochladily, dokud opět nespadly do směsi. Po refluxu jsem měl oddělit kyselinu od propanolu, jen jsem nemohl sehnat alkalickou vodu, takže jsem použil jen obyčejnou vodu nasycenou natronem , aby byla voda bazičtější a pH se zvýšilo.
2) Rozpouštědla provedla reakci, při níž nahoře zůstala vrstva hnědé/červenavé barvy a dole světlý lavor. Za předpokladu, že kyselina absorbovala natron, jsem obě vrstvy oddělil. Po vysušení se však roztok, který jsem oddělil, zvrhl na kamínky a vločky s buržoazně oranžovou, světle červenou barvou, což ale není olej... Co to je a mohlo by to být nebezpečné například v pilulce jako jedlé? Jsem si docela jistý, že je to zbytek natronu, nicméně jsem si chtěl stejně poslechnout nejchytřejší fórum na světě, abych se ujistil a možná se dozvěděl pár věcí.
3) S výrobou koncentrátů mám docela zkušenosti, nicméně výpočet potence je imo trochu těžký. Existuje na to nějaká matematická rovnice a jsou nějaké rozdíly co se týče určování procent potence? A liší se rovnice v případě, že je produkt vyroben například izomerizací CBD?
S pozdravem, Otcavians lost legions.