- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Ahoj Pattone, děkuji za upřesnění. Moje zmatení pocházelo z popisu na Erowidu, kde se doporučuje zbavit se PEG namočením původní směsi do toluenu, takže jsem začal přemýšlet, zda část PEG nezůstane v toluenu.
Zde je podle mého názoru správný postup, dejte mi prosím vědět, pokud byste něco změnili.
1. přidání alkalického roztoku na pH 13
2. extrakce toluenem/jiným nepolárním materiálem
3. zlikvidujte starou vrstvu vody, pak možná udělejte několik promytí vodou?
4. Přidat trochu čisté vody do nepolárního rozpouštědla.
5. Okyselte na pH 3 zředěnou HCl.
6. Pseudo bude migrovat do vodné fáze jako sůl pseudo-HCl.
7. Ibuprofen (nyní kyselý) se vysráží ve vodné fázi, takže teoreticky máme ve vodě docela čisté pseudo.
(8.) Možná by závěrečným čištěním měla být AB extrakce etherem, i když by to mohlo snížit výtěžek.
Zde je podle mého názoru správný postup, dejte mi prosím vědět, pokud byste něco změnili.
1. přidání alkalického roztoku na pH 13
2. extrakce toluenem/jiným nepolárním materiálem
3. zlikvidujte starou vrstvu vody, pak možná udělejte několik promytí vodou?
4. Přidat trochu čisté vody do nepolárního rozpouštědla.
5. Okyselte na pH 3 zředěnou HCl.
6. Pseudo bude migrovat do vodné fáze jako sůl pseudo-HCl.
7. Ibuprofen (nyní kyselý) se vysráží ve vodné fázi, takže teoreticky máme ve vodě docela čisté pseudo.
(8.) Možná by závěrečným čištěním měla být AB extrakce etherem, i když by to mohlo snížit výtěžek.
- Reaction score
- 3
- By Fedbaby074
-
17 Sep
A/b extrakce pravděpodobně nejlepší možností, která stále není zaručena
?Takže tím chcete říct, že bych měl pro celý tento postup použít extrakci A/B ?
Můj nový plán je nejprve rozpustit pilulky v ethanolu po dobu 5-8 hodin. (minule jsem tento teqniqe rozpustil bot IBU a PSE, ale hmotnost krabičky Modafenu je 24ks a jedna tableta obsahuje 200mg Ibuprofenu a 30mg PSE. takže na začátku jsem začal s 5500mg.
Po ethanol souk jsem jen nechat je odpařit rdryry v chill.....it byl okayn a nejzajímavější myslím, že jsem šel z 5500a na jako 1500-1700 mg, ale im reallz jistý, že to jen pse, ibu a několik málo plnidla.
A z tohoto bodu jsem zvědavý.
SOOOO myslíte, že to bude fungovat ?
1. namáčení celé hmoty v ethanolu po dobu 5-8 hodin.
2. přefiltrování roztoku a ponechání tekutiny a vyhození zbytků roubíku.
3. nyní je čas zahřát na velmi nízké teplotě a pomalu odpařovat, dokud nezískáme požadovanou práškovou směs PSE a IBU.
4.přidání alkalické vody, dokud můj roztok nedosáhne pH 13.........přidání alkalického roztoku k čemu? jako soke prášky v alkalické vodě ? protože moje prášky obsahují sračky, které se aktivují ve vodě.
5. extrakt s toluenem
6. teď zlikvidovat starou vrstvu vody, pak možná udělat několik promývání vodou?
7. Do nepolárního rozpouštědla přidejte trochu čisté destilované vody.
8. Okyselit na pH 3 zředěnou HCl (musím to protřepat, nebo stačí pomalé víření?).
9. Pseudo bude migrovat do vodné fáze jako sůl pseudo-HCl.
10. Ibuprofen (nyní kyselý) se vysráží ve vodné fázi, takže teoreticky máme ve vodě pěkně čistý pseudo.
11. Nakonec mohu provést extrakci A/B, abych PSE ještě více vyčistil.
Děkuji za odpovědi
Můj nový plán je nejprve rozpustit pilulky v ethanolu po dobu 5-8 hodin. (minule jsem tento teqniqe rozpustil bot IBU a PSE, ale hmotnost krabičky Modafenu je 24ks a jedna tableta obsahuje 200mg Ibuprofenu a 30mg PSE. takže na začátku jsem začal s 5500mg.
Po ethanol souk jsem jen nechat je odpařit rdryry v chill.....it byl okayn a nejzajímavější myslím, že jsem šel z 5500a na jako 1500-1700 mg, ale im reallz jistý, že to jen pse, ibu a několik málo plnidla.
A z tohoto bodu jsem zvědavý.
SOOOO myslíte, že to bude fungovat ?
1. namáčení celé hmoty v ethanolu po dobu 5-8 hodin.
2. přefiltrování roztoku a ponechání tekutiny a vyhození zbytků roubíku.
3. nyní je čas zahřát na velmi nízké teplotě a pomalu odpařovat, dokud nezískáme požadovanou práškovou směs PSE a IBU.
4.přidání alkalické vody, dokud můj roztok nedosáhne pH 13.........přidání alkalického roztoku k čemu? jako soke prášky v alkalické vodě ? protože moje prášky obsahují sračky, které se aktivují ve vodě.
5. extrakt s toluenem
6. teď zlikvidovat starou vrstvu vody, pak možná udělat několik promývání vodou?
7. Do nepolárního rozpouštědla přidejte trochu čisté destilované vody.
8. Okyselit na pH 3 zředěnou HCl (musím to protřepat, nebo stačí pomalé víření?).
9. Pseudo bude migrovat do vodné fáze jako sůl pseudo-HCl.
10. Ibuprofen (nyní kyselý) se vysráží ve vodné fázi, takže teoreticky máme ve vodě pěkně čistý pseudo.
11. Nakonec mohu provést extrakci A/B, abych PSE ještě více vyčistil.
Děkuji za odpovědi
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0