Moje syntézy po adici cucl2 a jeho refluxování stále bublají. Mám ještě vakuově destilovat ipa z nebo počkat ?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Před filtrováním jsem přidal malé množství CH₃COOH, abych zničil Nabh4.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Průběžně nás informujte o.. Podařilo se mi oddestilovat IPA a s IPA se dostalo velmi nepatrné množství produktu. Konečně jsem viděl, jak olej plave. Protože jsem v té době neměl funkční vakuum, extrahoval jsem pomocí NP. Fungovalo to jen najít.
Zajímavé však bylo, že v NP zůstala žlutooranžová barva... byla cítit velmi sladce, což mě přimělo přemýšlet, jestli to nebyl P2P, který se úplně nezredukoval.
Zajímavé však bylo, že v NP zůstala žlutooranžová barva... byla cítit velmi sladce, což mě přimělo přemýšlet, jestli to nebyl P2P, který se úplně nezredukoval.
Ano, v současné době jsem ji vakuově destiloval. V přijímači mám čirý produkt, stejně jako ipa. Olejovou lázeň mám na 70 C, ale teplotu páry na 50 C. Doufám, že jsem něco podělal, protože moje magnetické míchadlo nebylo dost silné a teď mám nahoře čirou vrstvu a na zemi ten tvrdý kal. Myslím, že příště budu muset investovat do kpg míchadla.