- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Γεια σας Έχω μια ερώτηση σχετικά με τη διαδικασία Sand Mayer. Θα τελειώσω με τη διαδικασία αφήνοντάς μου μόνο GBL αν σταματήσω μετά το βήμα 4 στο μέρος της εκχύλισης, καθώς φαίνεται ότι όλα τα επόμενα μετατρέπονται σε GHB;
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
Γεια σας, αν σας καταλαβαίνω σωστά, θέλετε να πάρετε GBL με την αντίδραση Sandmeyer. Ναι, μπορείτε να την πάρετε στο 4ο βήμα.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 2
- By Jeffrey B.
-
17 Jul
Συγγνώμη που άργησα να έρθω στο πάρτι, αλλά έχω μια παρόμοια ερώτηση σχετικά με αυτή τη διαδρομή.
1. Αποστάζουμε την GBL απευθείας από το RM στο βήμα 1α; Αν ναι, η GBL μας βρίσκεται σε αζεότροπο με νερό; Και πώς θα ήταν αυτό δυνατό, αν είναι διαλυτή σε μη πολικούς διαλύτες;
2. Αν απλά συλλέξουμε το προϊόν μέχρι το βήμα 4 με εκχύλιση με DCM από το RM (και ίσως με απόσταξη όπως αναφέρθηκε παραπάνω) θα πρέπει να είμαστε σε θέση να το μετατρέψουμε σε όποιο άλας GHB επιθυμούμε, σωστά;
1. Αποστάζουμε την GBL απευθείας από το RM στο βήμα 1α; Αν ναι, η GBL μας βρίσκεται σε αζεότροπο με νερό; Και πώς θα ήταν αυτό δυνατό, αν είναι διαλυτή σε μη πολικούς διαλύτες;
2. Αν απλά συλλέξουμε το προϊόν μέχρι το βήμα 4 με εκχύλιση με DCM από το RM (και ίσως με απόσταξη όπως αναφέρθηκε παραπάνω) θα πρέπει να είμαστε σε θέση να το μετατρέψουμε σε όποιο άλας GHB επιθυμούμε, σωστά;
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1