- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Γεια σας Έχω μια ερώτηση σχετικά με τη διαδικασία Sand Mayer. Θα τελειώσω με τη διαδικασία αφήνοντάς μου μόνο GBL αν σταματήσω μετά το βήμα 4 στο μέρος της εκχύλισης, καθώς φαίνεται ότι όλα τα επόμενα μετατρέπονται σε GHB;
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
Γεια σας, αν σας καταλαβαίνω σωστά, θέλετε να πάρετε GBL με την αντίδραση Sandmeyer. Ναι, μπορείτε να την πάρετε στο 4ο βήμα.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 2
- By Jeffrey B.
δροσερό, βρήκα GABA σε μορφή καψακίων ζελατίνης με μόνο μικροσελινόζη ως πληρωτικό υλικό, καθώς και σακούλες των 50g αμφίβολης καθαρότητας για ~$10 το ποπ, οπότε τα χάπια είναι φθηνότερα ΚΑΙ καθαρότερα. Μπορώ επίσης να αγοράσω NaNO2 ως κάποιο είδος προϊόντος κηπουρικής από έναν προμηθευτή χημικών για περίπου $ 8 το κιλό lol. Εκπλήσσομαι που κανείς εδώ (Πολωνία) δεν φτιάχνει GHB, είναι τόσο εύκολο αλλά δεν το έχω δει ποτέ στην αγορά. Θα ενημερώνομαι όποτε έχω αποτελέσματα ή/και ερωτήσεις
Στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να είναι κάπως ασαφές εάν υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω και απόσταξη ΚΑΙ εκχύλιση με DCM, πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι αποστάζω GBL; Δεν είναι το RM γεμάτο νερό; Η BP της GBL είναι 204,6 °C, οπότε απλά βράζω το RM μέχρι η θερμοκρασία ατμών να φτάσει τους 204,6 °C και συλλέγω από εκεί;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να είναι κάπως ασαφές εάν υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω και απόσταξη ΚΑΙ εκχύλιση με DCM, πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι αποστάζω GBL; Δεν είναι το RM γεμάτο νερό; Η BP της GBL είναι 204,6 °C, οπότε απλά βράζω το RM μέχρι η θερμοκρασία ατμών να φτάσει τους 204,6 °C και συλλέγω από εκεί;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων