Απλά ψάχνω για μερικές διάφορες συνταγές, έχω φτιάξει DMT από mimosa hostilis και μεθαμφεταμίνη με τη μέθοδο ενός δοχείου. Πρώην χρήστης ηρωίνης Και φαιντανύλης έχω 2 μήνες καθαρός από τα οπιοειδή και ένα on and off εθισμό στα οπιοειδή για 20 χρόνια. Επί του παρόντος μόνο χρήση ταχύτητας και χόρτο και περιστασιακά βενζίνες. Αν έχετε υπάρξει εξαρτημένος από τη φαιντανύλη στο παρελθόν, τότε ξέρετε ότι η ταχύτητα είναι σαν το κρασί και η φαιντανύλη είναι γαμημένο φεγγάρι με αψέντι. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ οπιούχα παρακαλώ μην το κάνετε ρε παιδιά στα αλήθεια. ΘΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΉΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΈΣΟΥΝ ΤΑ DOWNERS!!!!!. ΜΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΈΑ ΤΩΝ ΟΠΙΟΎΧΩΝ. Οτιδήποτε άλλο λοιπόν το γαμημένο το αλκοόλ είναι το χειρότερο ναρκωτικό κατά τη γνώμη μου μάλλον ισοβαθμεί με τη φαιντανύλη/ηρωίνη. Όλα τα άλλα με μέτρο είναι εντάξει. Έχω μεθύσει 19 φορές δημόσια, έχω πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης 0 φορές και έχω πάρει υπερβολική δόση φαιντανύλης 10+ φορές. Αν κάνεις χρήση φεντανύλης και λες ότι ήσουν σαν εμένα γιατί προσπάθησα να το κόψω για περίπου ένα χρόνο. Έτσι, περίπου μία φορά το μήνα θα σταματούσα για περίπου μιάμιση μέρα και δεν μπορούσα να το χειριστώ και στη συνέχεια να πάρω ένα χτύπημα και να πάρω υπερβολική δόση. Είμαι 6,0 230lbs καπνίζοντας φεντανύλη όλη μέρα καθημερινά για 3 χρόνια συνεχόμενα το θέμα είναι ότι δεν είναι σαν την ηρωίνη γιατί η ανοχή σου στο fent θα μειωθεί δραματικά ακόμα και μετά από μη χρήση για 1 μέρα και όπως είπα ειλικρινά πήρα υπερβολική δόση με αυτόν ακριβώς τον τρόπο prob 5 ή 6 φορές. Η καθημερινή χρήση ήταν ένα bong και το νέκταρ συλλέκτης ταχύτητας και φαιντανύλης θα τα αναμείξω μαζί σε αλουμινόχαρτο γίνεται μωβ αν τα αναμείξεις σε αλουμινόχαρτο. Αλλά είμαι παντρεμένος και εργάζομαι ακόμα (αυτό που λένε λειτουργικός εθισμένος) ο μόνος λόγος που λειτουργούσα ήταν για να υποστηρίξω τη συνήθεια των ναρκωτικών μου. Τέλος πάντων θα ήθελα πολύ να με συμπεριλάβετε σε οτιδήποτε μάγκες μου είμαι 37 χρονών και μένω στο Orange County CA, Garden Grove και ναι από εκεί είναι η καλύτερη μπάντα όλων των εποχών. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel