- Reaction score
- 6
@G.Patton Γεια σας ευχαριστώ για τη δουλειά σας! Έχετε κάποια συμβουλή σχετικά με τη διάλυση της ελεύθερης βάσης MDMA σε DCM; Η δική μας σχημάτισε μια σάλτσα μήλου στο dcm (δοκιμάζει μωβ μαύρο στο αντιδραστήριο μάρκας). Είχαμε αποξηραντικό στο μείγμα (θειικό μαγνήσιο) και χρησιμοποιήσαμε τη μέθοδο @btcboss2022 invitro methylamine HCL αλλά το οργανικό μας στρώμα δεν είναι ομοιογενές και αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν κόλπα ευχαριστώ!
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
είδατε ότι είχατε ένα γαλάκτωμα...... αναζητώντας μερικές συμβουλές:
Γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια! : )
Ερωτήσεις: Γιατί δεν εμφανίστηκε η υδροκινόνη στην 1η πλύση;
Είναι 100% ακριβείς οι οδηγίες μου ότι το ανώτερο στρώμα από την 1η πλύση 5%NaOH ήταν "Υδατικό" και επομένως ΔΕΝ περιείχε την κετόνη και μπορούσε να απορριφθεί; Ή μήπως απλά πέταξα όλη τη σκληρή δουλειά και τα χρήματά μου;
Γιατί το γαλάκτωμα φαίνεται να χειροτερεύει με κάθε πλύση NaOH αντί να βελτιώνεται;
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσει αυτό το γαλάκτωμα;
Ευχαριστώ. Είναι απογοητευτικό. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι αυτό το σημείο.
Γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια! : )
- Βενζοκινόνη Wacker Οξείδωση της σαφρόλης σε μεθανόλη προς παραγωγή MDP2P
- Από Erowid.org/archive/rhodium/chemistry/wacker.benzo-meoh.html
- Μεθυλικός Άνθρωπος
Ερωτήσεις: Γιατί δεν εμφανίστηκε η υδροκινόνη στην 1η πλύση;
Είναι 100% ακριβείς οι οδηγίες μου ότι το ανώτερο στρώμα από την 1η πλύση 5%NaOH ήταν "Υδατικό" και επομένως ΔΕΝ περιείχε την κετόνη και μπορούσε να απορριφθεί; Ή μήπως απλά πέταξα όλη τη σκληρή δουλειά και τα χρήματά μου;
Γιατί το γαλάκτωμα φαίνεται να χειροτερεύει με κάθε πλύση NaOH αντί να βελτιώνεται;
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσει αυτό το γαλάκτωμα;
Ευχαριστώ. Είναι απογοητευτικό. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι αυτό το σημείο.