Οι συνθέσεις μου εξακολουθούν να αναβλύζουν μετά την πρόσθεση του cucl2 και την επαναρροή του. Θα πρέπει ακόμα να αποστάξει υπό κενό το ipa του ή να περιμένω ?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Πρόσθεσα μια μικρή ποσότητα CH₃COOH για να σκοτώσω το Nabh4 πριν από το φιλτράρισμα.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Κρατήστε μας ενήμερους. Μπόρεσα να αποστάξω το IPA και πολύ ελάχιστη ποσότητα προϊόντος ήρθε μαζί με το IPA. Επιτέλους είδα το λάδι να επιπλέει. Δεδομένου ότι δεν είχα κενό που λειτουργεί εκείνη τη στιγμή, εκχύλισα με ένα NP. Δούλεψε ακριβώς το εύρημα.
Ενδιαφέρον όμως ήταν το κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα που παρέμεινε στο NP... μύριζε πολύ γλυκά που με έκανε να αναρωτηθώ αν ήταν P2P που δεν μειώθηκε πλήρως.
Ενδιαφέρον όμως ήταν το κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα που παρέμεινε στο NP... μύριζε πολύ γλυκά που με έκανε να αναρωτηθώ αν ήταν P2P που δεν μειώθηκε πλήρως.
Ναι, το έχω αποσυμπιέσει με κενό αέρος αυτή τη στιγμή. Έχω διαυγές προϊόν στο δέκτη, ακριβώς όπως το ipa. Το ελαιόλουτρο μου είναι στους 70 C, αλλά η θερμοκρασία ατμού είναι στους 50 C. Ελπίζω να έκανα κάτι λάθος, γιατί ο μαγνητικός αναδευτήρας μου δεν ήταν αρκετά δυνατός και τώρα έχω ένα διαυγές στρώμα στην κορυφή και αυτή τη σκληρή λάσπη στο έδαφος. Νομίζω ότι πρέπει να επενδύσω σε έναν αναδευτήρα kpg την επόμενη φορά.