mees, kui aus olla , siis peaks teil olema natuke rohkem kannatust ja võib-olla ei pea inimesi lolliks ainult sellepärast, et nad küsivad midagi, mida te teate lihtsalt.....
igatahes, sa vastasid midagi väga erinevat selles teemas, millal hakata lisama ketooni ja metüülamiini pärast amalgaami alustamist, ive küsis õigesti, millal on parim hetk nende lisamiseks, ja nagu diogenes ütles näiteks ja sa olid nõus, parim hetk on siis, kui esimesed 3 märki ilmub, mitte oodata liiga palju....
see on see, mida im küsib, ma tean, kuidas amfetamiini teha.
ma saan aru, et need küsimused on teie jaoks igav, siis ma soovitan teil mitte vastata sellele.
Ma tean sügavalt palju asju paljudes valdkondades ja kui ma tõesti tahan aidata, ill teha lahkelt , sest keegi on sama kahtlus, mis teil oli aeg tagasi.
dont võtta kui ofense, lihtsalt öeldes.
Mis puutub mitte-inglise keelt rääkivatesse inimestesse, siis olge kannatlik härra, maailmas on palju rohkem inimesi, kes räägivad hispaania keelt kui inglise keelt, ja kui turist või keegi tuleb minu riiki ja vähemalt üritab rääkida hispaania keelt, olen alati õnnelik, lahke ja kannatlik.
Hiljuti pidin ma ümber sõnastama ühe küsimuse lihtsalt sellepärast, et te arvate, et me kõik peame rääkima täiesti inglise keeles..ja iga inimene, kes seda luges, sai sellest kindlasti aru.