noh , ma katsetasin amalgaami koos ja ilma loputustega, ja tulemus on saagis sama.... siis eelistan loputada, et vähemalt osa sellest kõrvaldada, mdma tootmisel on palju teid, aga kui otsustate teha leeliselise-hapete ekstraktsioone , peaks HG lihtsalt välja saama , igatahes kui saagis on sama...miks mitte proovida kõrvaldada kohe esimeses etapis? võib-olla lõpptulemuses ei ole oluline, kuid kui te saate olla vähem avatud HG-le, kui jõuate nendesse etappidesse, siis arvan, et see on väärt 3 minutit loputuste etapis.
Mis puutub p2np , siis ma arvan, et tegelikult ei ole üldse vaja, et AL-foolium oleks täielikult "sulanud" (minu inglise keel haha), tundub, et sa võid palju reageerimata fooliumi ära visata ilma saagise kaotuseta, kuid MDMA puhul, kui sa ei oota, kuni AL-foolium on täielikult reageerinud, siis on saagise kaotamine suur.
nagu temperatuur, ma arvan, et tuleks kohaldada, et hoida õige reaktsioonitemperatuur, isegi kui eksotermiline reaktsioon lõpetatud, kui see on tehtud, mulliv jne hoiab jooksva ja vähem aega oodata...
kui me jätsime selle oma, reaktsioon jätkub, kuni kõik on reageerinud, kuid see võib viivitada rohkem kui 12 tundi, tavaliselt jäetakse see üleöö.
nagu amalgaam on tasakaalu raske kontrollida al 100% peame jälgima, ideaalis need 6 tundi peaks lõpetama reaktsiooni, ilma välise temp, kuid see sõltub decission võib-olla sekundit? lihtsalt oodata, et näha tumehall... oodata, kuni foolium ujub? kui see juhtub, kui palju ootab, kuni loputada , või lisada lähteaineid?
võib-olla ühel päeval ill saab teha alati sama, kuid see päev ei ole veel jõudnud haha
Vabandust minu SpainGlish