ACAB, ma lugesin teie postituse uuesti läbi ja arvan, et probleemi võti on selles lauses:
"Siin on märgata, et amfetamiini alus ei segune täielikult petrooleetriga ja ka siin moodustub kaks kihti." See tähendab, et kiht, mida te ekstraheerite kui "õline alus", ei ole puhas õline alus. Miks te ei kasuta ka siin petrooleetrit (või muud mittepolaarset lahustit)? Ma mõtlen, et alates sellest, kui teie lahused jõuavad pH12 ja moodustub kiht, on ok, et eraldada õline kiht, kuid pange see eraldussahtrisse ja lisage võrdne kogus petrooleetrit, siis salvestage petrooleetri kiht Ehrlenmeyerisse, kui moodustub kaks kihti. Mitte petrooleetrikihi (kui see moodustub) võite lisada algsele veele ja seejärel ekstraheerida koos ülejäänud veega. Ainult 10% vee mahust 3 korda kasutades on ilmselt liiga vähe, kasutage 30%, siis 20%, siis 20%.
Ma tean, et see on üsna palju eetrit, võite kasutada vett indikaatorina: vesi muutub peaaegu selgeks, kui suurem osa õlist on ekstraheeritud.
Ühendage bensiini eetrifraktsioonid, lisage need eraldussahtrisse ja peske vähemalt 2-3X destilleeritud veega, seejärel 1X soolveega (küllastunud NaCl lahus). Seejärel alustage kuivatamist, kuid lisage ainult "piisavalt" MgSO4, mitte "rohkem on parem". Kui MgSO4 näitab 15-20 minuti pärast lumepalliefekti, siis on kõik korras. Kui teil on mol-sõel, siis võite ka seda kasutada MgSO4/Na2SO4 asemel. GRAVITY filtreerib MgSO4. Mulle ei meeldi see väga, kuna see on üsna väikese molekuli suurusega ja võib läbi mõne filtri tulla ja vajab rohkem kui üks kord filtreerimist.
Kui sul on selge ja kuiv bensiini eeter siis destilleeri see, nii et kasutades rohkem enne ei ole oluline, saad selle tagasi. Seda peaksite niikuinii tegema enamiku oma lahustitega.
Samuti, üldreeglina, kui jahutate või lihtsalt jätate õue mingeid kuivi lahuseid, ärge kunagi unustage katta seda köögiklingi kilega ja kummipaelaga, et see oleks õhukindel.
Andke meile teada, kui probleem ikka veel püsib, kui te seda teed järgite.