See reaktsioon töötab quit hästi minu jaoks, õnnestus teha mõned katsed 20grammi paksus 7-liitrise HDPE-tünnis, mille kasutegur jõudis pärast kuivatamist madalal temperatuuril kuivatusseadmes umbes 60 %-ni. sai mõnes partiis veidi ülehappestumist, kuid üldiselt on see väga kena valge aine, mis pärast korralikku kuivatamist moodustab terad, mis muutuvad pulbriks kergelt-mediumiga.
Mul on kaks küsimust.
Minu elavhõbedanitraat muutub kollaseks, kui see puutub veega kokku, elavhõbe on puhas valge enne selle lisamist alumiiniumi/vee segusse, kuid niipea kui see lisatakse vette, muutub see kollaseks ja pärast vees/alumiiniumis istumist muutub see isegi peaaegu punakasoranžiks. need tükid tunduvad vees ainult halvasti lahustuvat, sest ma pean vähemalt 3-4 korda loputama, et vabaneda igast väikesest jäljest. minu elavhõbeda metall pärineb kallutuslülititest, mis paneb mind mõtlema, et see võib olla saastunud teiste metallide jälgedega ehk ?
minu teine mure on see, et minu p2np ei lahustu minu IPA/äädikhappe segus, arvestades, et 10 g P2NP on 100 ml isopropüül- ja 50 ml jäääädikhappes. minu äädikhape on ainult 80%. mul on vaja umbes 120-130 ml IPA-d ja tõenäoliselt 70 ml äädikhapet, et ep2np lahustada, muidu on mu lahuses kollased krütsaalid, mis keerlevad ringi minu lahuses.
Kas see võib olla 80% äädikhappe tagajärg?