Ma olen administraator ja loodan värvata abi. Ma näen sellise rühma kasulikkust ja vajadust, kuigi ma olen selleks tööks lootusetult alakvalifitseeritud. just sel hetkel segavad inimesed oma letil olevas purgis võimsat kemikaali teise võimsa kemikaaliga. Nad ei ole isegi mõelnud, mis juhtub järgmisena. See võib üle keema minna ja perekonna koera maimeerida või tulekahju süüdata või neid pimestada. Sellel saidil on inimesi ja postitusi, kes on oma otsingutes (mida iganes nad otsivad) unustanud loogika ja kavatsevad võtta "fuck around and find out" lähenemisviisi millegi suhtes, mis võib lõpetada Thier vabaduse või Thier elu. Kui neil on õnne, siis ei juhtu üldse midagi. Nad ei järginud retsepti piisavalt täpselt. Nad lisasid reaktante vales järjekorras. Võib-olla nad chota retsept, mis ei tööta, sest see oli palju lihtsam kui üks, mis toimiks, või sest kellelgi oli puudulik mälu millestki, mida neile öeldi või mida nad nägid. Inimene, kes tahab põrgulikult narkootikume valmistada, ilma et ta kõigepealt mõistaks põhikeemia mehaanikat, on tõsine oht, mida saab vältida