OK, nüüd ma tean, kus on minu probleem pärast seda, kui olen lugenud palju teie sisupatroonist. Tänan teid ette. nii et minu probleem on see, et ma ei tea palju happe-baasi teooriast, et eraldada efedriini pillidest, mis sisaldavad ka teofülliini. okei, milline meetod on minu jaoks parem? Mul on 2 meetodit selles sisus, mul on ka meetod Fester Cookin Crank videos. Ma olen püüdnud järgida 2 meetodit fester video, kuid see annab ainult 1/5 kogu efedriini hcl, mida ma ekstraheerin. lühike teadmine, niipalju kui ma tean, ainult efedriini hcl on vees lahustuv ja teofülliin on lahustuv õli (mittepolaarne). ja pärast seda, kui ma lõpetasin selle ja sain efedriin hcl kristallid, ma jätkan refluksmeetodit hüpofosforhappega + joodiga (need 2 koostisosa on minu minilaboris valmis). tänan teid väga. jälle iga minu pillid sisaldavad 12,5 mg efedriin hcl & 120mg teofülliini, mul on 200 pilli igast karbist. milline meetod on hea, et alustada uuesti 100% tulemuste lootuses. Olen valmistanud veel 3 kasti pillidega