Teil on muda. Teie jaoks ei ole suppi! (Supp=psuedo)
Enamiku pillide puhul ei saa kasutada mingit alkoholi. 1 ml alkoholi aktiveerib midagi, mis muundab psuedo naatriumkloriidiks ja tekitab lõputult gak.
Vesi aktiveerib samuti selle gakk, nii et unustage vee kasutamine lahustina või freebasing välja psuedo. Ma olen leidnud ainult ühe meetodi ja ma kõhklen avaldada, sest gak-tootjad ja pillide formuleerijad loevad ka neid foorumeid ja muudavad oma valemit, et võidelda salakeemikute edu vastu.
Kuid saladus on pesu mitteklooritud piduriosade puhastusvahendiga. Saadaval Walmartis või igas riigi autovaruosade poes.
Pihustage pillimassi peale ja laske 15-20 minutit või soovi korral kauemgi imbuda. Filtreerige pillimassi ja visake vedelik ära. Korrake seda sammu, kuni pesuvedelikusse ei tule enam gakki ega õlisid.
Nüüd võite lahustada pillimassi ksüleenis, eetris või heksaanis on parim, kui te seda saate. QD elektroonikapuhastusvahend on enamasti heksaan, kuid ma pole kunagi kasutanud seda gaasitamiseks. Filtreerige ja aurustage lahusti või lisage naatriumhüdroksiidi lahust, kui teil on vaja vababaasi Birchi vähendamiseks. Saagis on järjekindlalt 90%+ väga puhas psuedo.
Piduriosade puhastusvahend lahustab kõik gakk ja lisandid. Tegelikult lahustab kõike ja kõiki peale psuedo. Proovige seda kõigepealt mõne tabletiga, sest ma ei ole seda proovinud kõigi kaubamärkide ja preparaatidega, kuid ei ole veel pettunud. Mul on teatud brändi pillid, mida ma saan ja ma võin kaks korda pesta piduriosade puhastusvahendiga ja kasutada pillimassi nagu on Hüdrioodhappe reduktsioonis, sest kõik, mis ta jätab, on puhas psuedo. Ei mingeid keeva lahusteid!!!
Proovige seda ja vaata ja palju õnne sõbrad.