- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
See on väga kummaline, mis siin toimub. Sa postitad meetodi ja stimuleeriva arutelu asemel tuleb esimene kommentaar ilmselt segaduses olevalt mehelt, kes oskab kõike palju paremini ja kiiremini teha. Kuidas ta seda teeb ? ei ütle meile see retard.
Siis ilmub järgmine ja tahab pseudoteaduslike panuste ja kauganalüüsi kaudu meetodit halvasti kuulutada ja seeläbi oma sünteesiärile kliente hankida, häbematu.
Ja lõpuks, prof. Targutaja, postitab mõned küünilised kommentaarid ja annab täpselt 0 konstruktiivset soovitust.
Me ei ole siin kohtus, ma ei pea midagi tõestama. Akadeemilise versiooni proovi puhtus tehti professionaalses laboratooriumis koos NMR-spektrite, infrapuna- ja UV-spektrite, elektropihustusionisatsiooni massispektritega jne.
Ma mõtlen kaks korda, kas üldse midagi postitada, nii et see on mõttetu. Vanas heas tarufoorumis viljeleti hoopis teistsugust stiili. Kahju küll.
Siis ilmub järgmine ja tahab pseudoteaduslike panuste ja kauganalüüsi kaudu meetodit halvasti kuulutada ja seeläbi oma sünteesiärile kliente hankida, häbematu.
Ja lõpuks, prof. Targutaja, postitab mõned küünilised kommentaarid ja annab täpselt 0 konstruktiivset soovitust.
Me ei ole siin kohtus, ma ei pea midagi tõestama. Akadeemilise versiooni proovi puhtus tehti professionaalses laboratooriumis koos NMR-spektrite, infrapuna- ja UV-spektrite, elektropihustusionisatsiooni massispektritega jne.
Ma mõtlen kaks korda, kas üldse midagi postitada, nii et see on mõttetu. Vanas heas tarufoorumis viljeleti hoopis teistsugust stiili. Kahju küll.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 9
- By Researcherr
Ärge võtke isiklikult seda, mida inimesed siin postitavad, mõned neist on targad teised teavad, mida nad räägivad, kuid pigem teeniksid raha oma sünteesimeetoditega ja nad ei mõista, mida teadmiste jagamine tähendab.
Postitage oma reaktsioonid ja meetodid, me kõik saame neid jagada ja sellest õppida.
Postitage oma reaktsioonid ja meetodid, me kõik saame neid jagada ja sellest õppida.
- Reaction score
- 28
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
@Researcherr
tänan teid lahke sõnade eest. Sul on õigus, neid tüüpe peaks lihtsalt ignoreerima, kuigi mõnel päeval pole see nii lihtne *grin`*.
Muide, vaadake, mida see naljamees teile vastas. Seal teen kaugdiagnoosi: psüühikahäire kaugelearenenud staadiumis. Ole ettevaatlik.
tänan teid lahke sõnade eest. Sul on õigus, neid tüüpe peaks lihtsalt ignoreerima, kuigi mõnel päeval pole see nii lihtne *grin`*.
Muide, vaadake, mida see naljamees teile vastas. Seal teen kaugdiagnoosi: psüühikahäire kaugelearenenud staadiumis. Ole ettevaatlik.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Lollide jaoks on minu allkiri mõeldud spetsiaalselt libedatele persetele, kes kirjutavad mulle privaatsõnumites küsimusi selle kohta, kuidas teha 10 kg korraga, mõned neist ilmselt arvavad, et ma olen neile mida võlgu. Minu allkiri tähendab, et ma ei kavatse tasuta aidata kuradi tehaseid. Sa pead olema võimeline kriitikat vastu võtma, kas sa arvad, et sinu töö on kogukonnale väärtuslik? Ei, ei ole, naabriteemades ja väljund muutub kõrgemaks ja puhtus on selgelt, ka ilma analüüsita, kõrgem. Kui te arvate, et olete teinud midagi unikaalset, siis te eksite.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 28
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76