Lühike ajakohastamine: Teine saak andis veel 24,81 g, seega on kogusaak 335,57 g ehk 85,94% m/m baasil. Halb? Ma olen tulemustega väga rahul.
@tucoXxX: Võttes arvesse täiendavat saagist, vajate 1000*500/335,57 võrdub 1490g bromoketoonist.
@w2x3f5: Ma austan teie arvamust, kuid ma ei nõustu. Temperatuur ei saa olla liiga kõrge, kuna teised teekonnad erinevate lahustitega kasutavad kõrgemaid temperatuure. RM ei keenud, ma nimetaksin seda õrnaks refluksiks.
Samuti kahtlen, et 2,5h on liiga pikk aeg, sest RM-is oli veel reageerimata bromoketooni jälgi. Ja toorprodukti värvus tundub tumedam, kui see tegelikult on.
Paar sõna ülipuhta 4-MMC jälitajale. Paradoks, et ülipuhtad ained on vähem soovitava toimega kui teised, millel on mõned lisandid, on hästi teada. See kehtib eriti 4-metüülmetkatinooni ehk mefedrooni kohta. Ma tean, millest ma räägin, sest ma sünteesisin selle aine marsruudi kaudu, mida ametlikud LE-üksused üle kogu maailma kasutavad testimisstandardina (vähemalt tegid nad seda paar aastat tagasi). Marsruudil kasutatakse MeHCl ja trietüülamiini ning pärast reaktsiooni viidi läbi a/b ekstraheerimine ja seejärel sadestati aine butanoolilahusest eetriga ja kristalliseeriti ümber THF-ist. Tulemuseks oli üle 99% puhas toode ja nüüd arvake ära, kuidas see biotestide seisukohalt toimis? Bingo! Madalam ja väga nõrk.....
Lisatud pildil on näha nüüdseks kaks korda pestud toode. Ma eeldan, et mõju, mida see suudab tekitada, on juba väiksem kui esimesest.
Ettevaatust inimesed!