- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Loomulikult võite segada freebase'i lahustiga enne HCL-i lisamist, kuid hiljem vajate rohkem aega, et panna segu 130C tõttu see lahusti aurustub, HCL-ga sügavkülmast, freebase'i külma ka ja kõrge temperatuuri vältimine lisamise ajal ei ole probleem ;-)
- Reaction score
- 166
Kas te teate, et MDMA-d ei saa kuumutada hapetega kõrgel temperatuuril? Toode laguneb ja ei ole enam puhas MDMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Vaata keegi seletab väga huvitav meetod l, mis võiks muuta teie elu nii palju positiivseid võimalusi ja saada hoopis kodus elav sõltlane wanking kirjanduse keemik, kes saab ainult bitch lihtsalt bitching ja loodan saada imaginaire krediidi või selline ma ei tea.
Veelgi tüütumad on kõik need bitchy kommentaarid, mis kuradi kogu meetodi selgitamise ja huvitavate kommentaaride struktuuri, nii et sa lõpuks saad kõik segadusse, kuna teie esimene ma pean neid kõiki täitma ja kõrvaldama müra rida.
See inimene pakub puhast toodet annab teile selge retsepti Paljud inimesed ei taha anda tasuta või isegi ei tea ise. On inimesi.... Ma tean...
muide im ei räägi isiklikult kellelegi vaid üldiselt
Veelgi tüütumad on kõik need bitchy kommentaarid, mis kuradi kogu meetodi selgitamise ja huvitavate kommentaaride struktuuri, nii et sa lõpuks saad kõik segadusse, kuna teie esimene ma pean neid kõiki täitma ja kõrvaldama müra rida.
See inimene pakub puhast toodet annab teile selge retsepti Paljud inimesed ei taha anda tasuta või isegi ei tea ise. On inimesi.... Ma tean...
muide im ei räägi isiklikult kellelegi vaid üldiselt